نیروهای ارتش یمن و انصارالله در واکنش به تشدید حملات ائتلاف سعودی به صنعاء و دیگر مناطق شمال یمن، مواضع شبه نظامیان وابسته به ائتلاف را هدف حملات توپخانهای و موشکی خود قرار میدهند.
در همین راستا، یگان توپخانهای ارتش یمن و انصارالله بامداد امروز محل تجمع شبه نظامیان ارتش عربستان در محور نجران واقع در جنوب این کشور را گلوله باران کردند.
منابع یمنی می گویند که نیروهای توپخانهای یمن مواضع شبه نظامیان را در تپه الشبکه در صحرای البقع در نجران هدف قرار دادند.
یگان توپخانهای ارتش یمن و انصارالله همچنین مواضع ارتش عربستان را در پایگاه السدیس و دو پایگاه الشبکه و المخروق منهدم کردند.
نیروهای ارتش یمن و انصارالله صبح امروز همچنین یک فروند موشک بالستیک «قاهره ام 2» را به سمت مواضع شبهنظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در مأرب شلیک کردند
منبع : فارس



