دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 82113
    تاریخ انتشار: 29/آذر/1396 - 17:15
    نقل و انتقالات استقلال

    سوپرایز استقلال پس ازبرد شیرین:خرید جنجالی اقای گل سرخ پوشان در چند روز اینده

    کاوه رضایی، در تابستان سال گذشته، جنجالی‌ترین بازیکن نقل و انتقالات بود.

    سوپرایز استقلال پس ازبرد شیرین:خرید جنجالی اقای گل سرخ پوشان در چند روز اینده

    دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تا لحظه آخر نقل و انتقالات با هم جنگیدند و مبارزه کردند تا اینکه در نهایت کاوه آبی‌پوش شد. روزی که کاوه به استقلال پیوست شایعات زیادی درباره رقم قرارداد او مطرح بود. بعضی‌ها می‌گفتند 600 میلیون پیش‌قرارداد گرفته، بعضی‌ها می‌گفتند 700 میلیون و حالا معلوم شده او بالای 800 میلیون تومان گرفت و با استقلال بست! این مسئله را پرسپولیسی‌ها ناخودآگاه افشا کردند. در برنامه دوشنبه شب 90 حسین هدایتی وقتی مشغول افشاگری درباره پرداخت‌های خود به پرسپولیس بود، بحث کاوه رضایی را پیش کشید و گفت: «روز پنج‌شنبه مدیران پرسپولیس با من تماس گرفتند که کاوه رضایی تا فردا به ما وقت داده است. او 800 میلیون تومان برای امضای قرارداد می‌خواهد اگر پول را ندهیم به تیم رقیب می‌رود و من هم سریعاً این پول را در اختیار باشگاه قرار دادم...»

     

    در ادامه با آن که پرسپولیسی‌ها پیش پرداخت کاوه را از هدایتی گرفتند، این بازیکن به استقلال ملحق شد! جالب اینجاست که رضایی پرسپولیسی بود و وقتی به استقلال رفت، خیلی‌ها گفتند پای پول بیشتر وسط بوده است. اگر با فوتبالی‌ها نشست و برخواست کنید، از زبان آنها فقط یک چیز درباره کاوه می‌شنوید: «به پول قراردادش خیلی اهمیت می‌دهد و اگر باشگاهی رقمی بالاتر به آن بدهد، به آنجا می‌رود.» خب این هم در فوتبال حرفه‌ای دنیا یک چیز طبیعی است اما نکته اینجاست که پرسپولیسی‌ها ناخواسته افشا کردند کاوه رضایی بیش از 800 میلیون از استقلال گرفته و بسته. اگر بحث 800 میلیون بود، قطعاً او به تیم پرسپولیس می‌رفت که باشگاه محبوبش هم به حساب می‌‌آید. پس استقلالی‌ها بیشتر از 800 میلیون داده‌اند که کاوه رضایی به این تیم ملحق شده است. همان روزها دقیقاً یادمان هست. یک منبع آگاه به خبرورزشی گفته بود: «شک نکنید اگر باشگاه پرسپولیس 50 میلیون بیشتر از استقلال می‌داد، کاوه رضایی الان قرمزپوش می‌شد.»

     

    دیروز خیلی تلاش کردیم تا در این باره با مسئولان استقلال هم صحبت کنیم ولی هیچ‌یک از آنها پاسخگو نبودند. البته آنها از روز اول پیش پرداخت سنگین به کاوه را رد کردند و در مصاحبه‌های خود گفتند بیشتر با ترفندهایشان توانستند این بازیکن را به استقلال بکشانند! اظهاراتی که البته هواداران آن را باور نکردند. حالا هم با افشاگری پرسپولیسی‌ها مشخص شده استقلالی‌ها چگونه توانسته‌اند این بازیکن را قانع به حضور در استقلال کنند.

    منبع : خبرورزشی

    نظرات بینندگان
    نظرات شما