چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 80811
تاریخ انتشار: 20/آذر/1396 - 15:09
بین الملل؛

عاملان عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها

شیخ عبدالله الدقاق نماینده آیت‌الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین در ایران سفر هیأت رسمی بحرین به فلسطین اشغالی در راستای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

عاملان عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها

شیخ الدقاق ضمن محکوم کردن سفر هیأت رسمی بحرین به فلسطین اشغالی، تأکید کرد که «آنهایی که لباس علماء را به تن کرده و به اسرائیل سفر کرده‌اند ما از آنها برائت می‌جوییم».

طبق گزارش شبکه اللؤلؤه، الدقاق همچنین تصریح کرد آنهایی که به فلسطین اشغالی سفر کرده و یا طرح‌هایی ارائه می‌کنند که بوی عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها از آن به مشام می‌رسد، در واقع کارشان به منزله خودکشی و خودسوزی است و در زباله‌دان تاریخ سیاسی دفن خواهند شد.

کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی دو روز پیش تصاویری از ورود یک هیأت رسمی بحرین به تل‌آویو که با چراغ سبز پادشاه بحرین به فلسطین اشغالی سفر کرده‌اند، پخش کرد.

این هیأت ۲۴ نفره مأموریت ایجاد روابط عمومی در پایتخت‌های کشورهای جهان و ترمیم چهره آل خلیفه را بر عهده دارند.

منبع : خبرگزاری فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما