دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 79064
    تاریخ انتشار: 05/آذر/1396 - 14:21
    اقتصادی

    دولت اعتدال یک دولت بی رحم ازحیث اقتصاد

    من دولت اعتدال را از حیث اقتصادی یک دولت بسیار بی رحم می‌بینم. یک دولت بسیار طماع که دقیقا شبیه دولت قبل از خودش است. جشنواره غذا یعنی چی؟ استندآپ کمدی یعنی چی ؟ مگه ما می خواهیم دلقک تربیت کنیم.

    دولت اعتدال  یک دولت  بی رحم ازحیث اقتصاد

     نادره فتوره‌چی روزنامه‌نگار که مواضع سختی‌ را در برخی کمپین‌های سلبریتی‌ها و سریال شهرزاد مطرح کرده، اخیرا با برنامه کات آپارات گفتگویی را انجام داده که بزودی در فضای مجازی منتشر خواهد شد. در بخش‌هایی از این گفتگو فتوره‌چی می‌گوید:

    * اگر راجع به خود فساد صحبت کنید می‌گویند این احتمالا دیوانه است. من پای این مورد مشخص می‌ایستم که فساد هست و چه هست و چه هست .... پولشویی و بقیه موارد. همه این ها در شهرزاد جمع است.  عرصه فرهنگ به عرصه سیاست زدایی در آن تبدیل شده، هم به عرصه پولشویی تبدیل شده و دقیقا از یک مافیای گسترده رسانه‌ای برخودار بود و دقیقا در فکر انحراف افکار بود. پول سریال شهرزاد از کجا آمده است؟از کجا؟

    *سیاسی‌ترین روزنامه های ما زردترین روزنامه‌های ما هستند. مطبوعات نباید نقش سرکوبگر داشته باشند.

    * مردم کیست؟ کدام دختران می‌خواهند به استادیوم بروند؟ درباره کدام دختر حرف می‌زنید؟ دختر معلول بوشهری که سرش را توی سطل کرده، من به او بگویم برو استادیوم .

    *چرا چهل پس از انقلاب 10 میلیون گرسنه داریم، چرا؟ این سئوال بسیار مهمی است. این پرسش من از مسئولان است که انقلاب 57 کو ؟ خون پای این انقلاب رفته است! تاریخی پشت انقلاب است.

    *خود عبارت من سیاسی نیستم یک عبارت کاملا سیاسی است. اینها شیک هستند اینها برای طبقه آپر میدل کلاس تهرانی خوب است. ایران فقط تهران، فقط خیابان فرمانیه و بالا دستش  نیست.

    * این سینمایی‌ها نمی توانند یک تراژدی را به زبان فارسی بخوانند.

    * اعتدال یه جور شارلاتانیسم است . یک روز ژست مخالفت گرفت یک روز ازش تمجید کرد. یکی به نعل زد یکی به میخ . یک ذره از این ، یک ذره از آن. یک روز دوست یک روز قهر. این یکجور پارانویا و یک جور جنون است. این جنون جنون محافظه‌کاری است .

    *من دولت اعتدال را از حیث اقتصادی یک دولت بسیار بی رحم می‌بینم. یک دولت بسیار طماع می‌بینم که دقیقا شبیه دولت قبل از خودش است. جشنواره غذا یعنی چی؟ استندآپ کمدی یعنی چی ؟ مگه ما می خواهیم دلقک تربیت کنیم. اصلا استندآپ کمدین یعنی چی  ؟ اصلا چرا جامعه دنبال این جو چیزهاست. اصلا نباید بخندیم چون وضعیت خنده‌دار نیست. وضع وخیم است. برای فلان کمپین 800 میلیون تومان جمع کردید و سرانجام چه شد . نه صورتحساب ارائه شد نه فهمیدیم کجا خرج شد. هیچی!

    *آقای کیانیان دارد راجع به کمپین آب حرف می‌زند. عموجان تو اصلا کی هستی که راجع به اب حرف بزنی . تو جز آب خوردن کار دیگری راجع به آب می توانی بکنی ؟! اینقدر پرو شده‌اند که به  کسی که 10 سال عمرش را گذاشته پای همین کمپین آب توهین می‌کنند و می‌گویند تو حرف نزن. خجالت بکش ! کی اینها را اینقدر پر رو کرده ؟!اعتدال

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما