جمعه 15 آبان 1405 - Fri 06 Nov 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 73002
تاریخ انتشار: 19/مهر/1396 - 11:26
اخبار کوتاه

سفر شهردار لندن به پاکستان

شهردار لندن تا پایان سال جاری میلادی با هدف گسترش روابط تجاری بین انگلیس و پاکستان راهی اسلام‌آباد می‌شود.

سفر شهردار لندن به پاکستان

در اسلام‌آباد، صادق‌خان شهردار لندن تا پایان سال جاری میلادی با هدف گسترش روابط تجاری بین انگلیس و پاکستان راهی اسلام‌آباد می‌شود.

شهردار لندن که یک پاکستانی الاصل مقیم انگلیس است خواستار گسترش روابط تجاری و اقتصادی با پاکستان می‌باشد.

بر اساس سایت شهرداری لندن، صادق‌خان در سفر به پاکستان با بازرگانان شهرهای لاهور،کراچی و اسلام‌آباد دیدار و درباره گسترش سرمایه‌گذاری و تجارت به تبادل نظر با آنها می‌پردازد.

صادق‌خان در یک کنفرانس خبری گفت: پدر و مادرم از پاکستان به لندن منتقل شدند اما من هنوز هم تعلق خاطر زیادی به این کشور دارم.

به گزارش داون، وی افزود: گسترش تجارت به نفع انگلیس و پاکستان خواهد بود و مردم هر 2 کشور سود خواهند برد.

شهردار لندن تأکید کرد: هدف از سفر به پاکستان و سایر کشورها این است که ثابت کنم حتی بعد از اینکه انگلیس از از اتحادیه اروپا کناره‌گیری کرد باز هم از بازرگانان،افراد جویای کار و علاقه‌مندان به تحصیل در مقاطع بالا استقبال می‌کند.

صادق خان که یک شهروند مسلمان انگلیسی با اصالت پاکستانی است در جریان انتخابات اخیر در شهر لندن با کسب 56.8 درصد آرا برنده و به عنوان شهردار لندن انتخاب شد.

وی پسر یک راننده اتوبوس پاکستانی است که در دهه 60 به انگلیس مهاجرت کرده است.

خبر پیروزی صادق خان و انتخابش به عنوان شهردار جدید شهر لندن با استقبال گسترده رسانه‌های پاکستانی مواجه شد و این خبر در صفحه اول شماره امروز همه روزنامه های مهم پاکستان منتشر شد.

منبع : خبرگزاری فارس

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما