مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران در این جلسه با سؤالات و اعتراضات تکراری بسیاری مواجه شد. در این میان یکی از نمایندگان سؤالاتی را مطرح کرد که موجب تعجب حاضران در جلسه از جمله شخص عراقچی شد. احمد بخشایش‌اردستانی خطاب به عراقچی گفت: «با کاسته شدن از 19 هزار سانتریفیوژ در سایت نطنز، چه تعداد از بچه‌های اردستان و اطراف بیکار و اخراج می‌شوند؟»" />

سه شنبه 14 مهر 1405 - Tue 06 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 6959
تاریخ انتشار: 10/مرداد/1394 - 14:39

سؤالات عجیب از عراقچی در نشست با نمایندگان

پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی:

مذاکره کننده ارشد هسته‌ای ایران در این جلسه با سؤالات و اعتراضات تکراری بسیاری مواجه شد. در این میان یکی از نمایندگان سؤالاتی را مطرح کرد که موجب تعجب حاضران در جلسه از جمله شخص عراقچی شد. احمد بخشایش‌اردستانی خطاب به عراقچی گفت: «با کاسته شدن از 19 هزار سانتریفیوژ در سایت نطنز، چه تعداد از بچه‌های اردستان و اطراف بیکار و اخراج می‌شوند؟»

سؤالات عجیب از عراقچی در نشست با نمایندگان

وی در ادامه با طرح سؤال دیگری گفت: «چرا تصمیم گرفتید در فردو که زیر زمین است، کار تحقیقاتی کنید؟ آخر چه کسی در زیرزمین کار تحقیقاتی می‌کند؟ کار تحقیقاتی باید در دانشگاه انجام شود.»
عراقچی در پاسخ گفت: «واقعاً از شما بعید است، شما گمان می‌کنید پای هر سانتریفیوژ یک کارمند ایستاده است؟! و آیا گستره صنعت هسته‌ای ما همین 19 هزار سانتریفیوژ است؟»

منبع:خبر انلاین

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما