پنجشنبه 23 مهر 1405 - Thu 15 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 434464
    تاریخ انتشار: 13/مهر/1405 - 23:03

    آزادسازی مشروط واردات ۴ قلم لوازم خانگی

    واردات چهار قلم کالای لوازم خانگی شامل یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی تا پایان سال، تا سقف ۱۰۰ میلیون دلار به صورت مشروط آزاد شد.

    آزادسازی مشروط واردات ۴ قلم لوازم خانگی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    پیگیری ها از انجمن لوازم خانگی ایران حکایت از آن دارد که در جلسه کارگروه موضوع ماده ۴ قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی که عصر امروز سیزدهم مهرماه برگزار شد، موضوع واردات برخی اقلام لوازم خانگی از طرق رویه کولبری و ملوانی مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس تصمیم اتخاذشده، واردات چهار قلم کالای لوازم خانگی شامل یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی تا پایان سال، تا سقف ۱۰۰ میلیون دلار منوط به فراهم شدن مقدمات لازم در حوزه ثبت سفارش و تعهدات ارزی برای تولیدکنندگان آزاد خواهد شد.

    بر اساس این تصمیم، اولویت در تخصیص سهمیه واردات با ورود قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی خواهد بود و سهمیه واردات نیز با رویکرد استانی تعیین و توزیع می‌شود.

    همچنین مقرر شده است پیش از اجرای این تصمیم، موضوعات مرتبط با ثبت سفارش و رفع تعهد ارزی تولیدکنندگان تعیین تکلیف و برطرف شود تا فرآیند واردات و تأمین قطعات با اختلال مواجه نشود.

    بر این اساس، سقف ۱۰۰ میلیون دلاری واردات تا پایان سال، با هدف تأمین نیاز تولید و تنظیم زنجیره تأمین لوازم خانگی در نظر گرفته شده و اجرای آن منوط به فراهم شدن مقدمات لازم در حوزه ثبت سفارش و تعهدات ارزی خواهد بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما