پنجشنبه 11 تير 1405 - Thu 02 Jul 2026
  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۱ تیر

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۱ تیر

  • تقلب نتانیاهو از روی دست ترامپ

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۵

  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند

  • تنگه هرمز زیر فرمان ایران تعریف می‌شود نه سنتکام

  • ترامپ: ایران گام بزرگی در مورد توافق برداشته است / فیلم

  • حضور هیات پاکستانی در مراسم تشییع رهبر شهید

  • راز ابرهای آبشار بر فراز قله ماترهورن / فیلم

  • رویترز: ایران خواهان کنترل دائمی بر تنگه هرمز است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69385
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1396 - 11:05
    کمیسیون اقتصادی

    نرخ دلار به مرز ۴ هزار تومان رسید

    عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به رسیدن نرخ دلار به مرز ۴ هزار تومان، علت اصلی افزایش نرخ دلار را تشریح کرد.

    نرخ دلار به مرز ۴ هزار تومان رسید

     با اشاره به رسیدن نرخ دلار به مرز 4 هزار تومان، گفت: علت اصلی افزایش نرخ دلار، کاهش نرخ سود بانکی است.

    وی با بیان اینکه پس از کاهش نرخ سود بانکی، برخی از سپرده‌گذاران پول‌های خود را از بانک‌ها خارج کرده‌ و به سمت ارز و طلا روانه کرده‌اند، افزود: اگر در حوزه اقتصاد تصمیمات بخشی بگیریم اثرات سوء همچون افزایش نرخ دلار و افزایش قیمت طلا را شاهد خواهیم بود.

    نماینده مردم شاهرود در مجلس با تاکید بر اینکه اگر می‌خواهیم با کاهش نرخ سود بانکی نقدینگی را به سمت تولید ببریم باید زیرساخت‌های مناسبی ایجاد کنیم، اضافه کرد: در صورتی نقدینگی وارد تولید می‌شود که چرخه تولید، صادرات و واردات به خوبی و با برنامه‌ریزی دقیق در خدمت رونق تولید باشد.

    عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه افزایش نرخ دلار در کشور مزایا و معایب خاص خودش را دارد، افزود: افزایش نرخ دلار برای تجاری که در حوزه صادرات فعالیت می‌کنند و نیاز به واردات مواد اولیه ندارند، مناسب است، اما قطعاً فشار مضاعفی به  تولیدکنندگانی که مواد اولیه از خارج وارد می‌کنند، وارد می‌‌شود.

    حسینی‌شاهرودی با تاکید بر اینکه بالا رفتن نرخ دلار بر بودجه دولت تاثیر می‌گذارد و می‌تواند کسری بودجه را تامین کند، اظهار داشت: شخص رئیس‌جمهور مخالف افزایش نرخ دلار است، اما برخی از شخصیت‌های اقتصادی درون دولت قائل به این هستند که نرخ دلار واقعی نیست و باید به نرخ واقعی خود که بیشتر از اینهاست، برسد.

    عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه خود، از وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی دعوت می‌شود با حضور در کمیسیون اقتصادی پارلمان، توضیحاتی درباره علل افزایش نرخ دلار و راهکارهایی که برای مهار آن اندیشیده شده به اعضا ارائه کنند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما