شنبه 21 تير 1404 - Sat 12 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69287
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1396 - 18:47
    اخبار کوتاه

    تهران خنک‌تر می‌شود

    مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه بارشهای خفیف باران در ۴۸ ساعت آینده نیز در بخشهایی از کشور ادامه می‌یابد، گفت: بارشهای باران، وزش باد موقتی و رعد و برق بخشهایی از ۹ استان کشور را در برمی‌گیرد.

    تهران خنک‌تر می‌شود

    درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: جریانات بارشی که در روزهای گذشته وارد کشورمان شده است امروز و امشب هم برخی از مناطق استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، گلستان، مازندران و سمنان را تحت تاثیر بارشهای خفیف باران، رعد و برق و وزش باد موقتی قرار می‌دهد.
     
    وی ادامه داد: بارش باران و وزش باد موقتی ناشی از جریانات بارشی در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز در مناطق مرتفع مازندران و گلستان به‌وقوع می‌پیوندد.
     
    مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، به‌ویژه در ساعات عصرگاهی بخشهایی از استانهای هرمزگان، کرمان و فارس با رشد ابر، وزش باد، رگبار باران و رعد و برق مواجه می‌شوند.
     
    به گفته وظیفه، این شرایط روز جمعه نیز در مناطق مرتفع استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد  نیز به‌وقوع می‌پیوندد.
     
    وی ادامه داد: توصیه می‌شود ساکنان و مسافران بخشهای مرتفع استانهای هرمزگان و کرمان با توجه به ناپایداریهای جوی، احتیاط لازم را در زمان تردد طی دو روز آینده داشته باشند.
     
    مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه امروز جنوب غرب کشور با پدیده وزش باد و گرد و خاک محلی مواجه می‌شود، اظهار کرد: در سه روز آینده نوار شرقی کشور هم در بعضی ساعات با وزش باد شدید و گرد و خاک مواجه می‌شود که شدت این وضعیت در منطقه زابل بیشتر خواهد بود.
     
    وظیفه، شهرکرد با هفت درجه بالای صفر را خنک‌ترین و اهواز با 45 درجه بالای صفر را گرمترین نقاط کشور دانست و گفت: امروز دمای هوای تهران در گرمترین لحظات به 33 درجه بالای صفر رسید که طی دو روز آتی نیز شاهد کاهش دو درجه‌ای دمای پایتخت خواهیم بود.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما