چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404847
    تاریخ انتشار: 19/تير/1404 - 23:48

    دعوت برای شرکت در راهپیمایی جمعه‌های خشم

    شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از مردم دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر ۲۰ تیر همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی تأکید کنند.

    دعوت برای شرکت در راهپیمایی جمعه‌های خشم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه ای از مردم استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان  و مرکزی دعوت کرد تا با حضور در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر 20 تیر همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشه‌های شوم منطقه‌ای، تأکید نمایند.

     

    متن اطلاعیه دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

     

     «حضور حماسی و انقلابی و پرشورتر از همیشه مردم بزرگ ایران در بزرگداشت تاسوعا و عاشورای حسینی نویدبخش استمرار انسجام اجتماعی روزهای دفاع مقدس 12 روزه بود و اکنون شرایط خطیر کشور عزیزمان ایران ایجاب می کند که حضورهای مردمی با قوت استمرار یابد. در شرایطی که هنوز صدای انفجارها و فریاد کودکان زیر آوار مدارس و اردوگاه‌های غزه خاموش نشده و زخم‌های عمیق نسل‌کشی سیستماتیک در ذهن و پیکر ستمدیدگان التیام نیافته، رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمایت آشکار ایالات متحده و سکوت برخی از حکام عربی، پروژه‌ای جدید را برای استمرار و تعمیق سلطه با نام فریبنده «سپر ابراهیم» بر منطقه طراحی کرده که در ذات خود تکرار و بازتولید راهبرد خشونت‌محور و استعماری پیشین در قالبی پیچیده‌تر است.

     

    این نقشه در حقیقت معماری جدید برای مهار و انزوای جغرافیای مقاومت، تضعیف استقلال سیاسی و انتقال جمعیت در قالب یک معامله واحد است که در تمام جبهه‌ها با ترکیبی از ابزارهای قدیمی محاصره و تجاوز نظامی و شیوه‌های نوین نظارت دیجیتال، مهندسی حکمرانی، تحریم اقتصادی و دیپلماسی گروگان‌محور برای بازترسیم ژئوپلتیک منطقه به سود پروژه صهیونیستی اما بر ویرانه‌های غزه، بیروت و سوریه است.

     

    شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر این راهبرد شیطانی، از ملت مؤمن، انقلابی و آگاه ایران اسلامی در استان‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان  و مرکزی دعوت می‌نماید تا در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر که 20 تیر 1404 برگزار می شود؛ شرکت نمایند و صدای اعتراض خود را نسبت به سناریوی جدید سلطه‌طلبی صهیونیستی بلند کرده و همراه با همه آزادگان جهان، بار دیگر بر حمایت قاطع از آرمان فلسطین، حق مقاومت و وحدت امت اسلامی در برابر نقشه‌های شوم منطقه‌ای تأکید ورزند

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما