پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 64209
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1396 - 13:40
    اخبار کوتاه

    ابهام هواداران بارسلونا در ماندن نیمار

    طرفداران بارسلونا مطمئن نیستند که مهاجم برزیلی فصل آینده برای تیم‌شان بازی خواهد کرد یا نه.

    ابهام هواداران بارسلونا در ماندن نیمار

    آس نوشت: پس از انتشار خبر اعلام آمادگی پاری سن ژرمن برای پرداخت بند آزادسازی ۲۲۲ میلیون یورویی قرارداد نیمار شایعه حضور مهاجم برزیلی در تیم فرانسوی قوت گرفت. به همین خاطر سایت آس نظرسنجی در این رابطه گذاشت و از هواداران خواست درباره آینده نیمار نظر دهند. تقریبا نیمی از طرفدران تیم کاتالانی امیدوارند ستاره برزیلی در بارسا بماند. ۵۱.۷ درصد کاربران (۲۶ هزار و ۴۳۸ نفر) معقتدند که نیمار کاتالونیا را ترک خواهد کرد و ۲۴ هزار و ۶۹۹ نفر (۴۸.۳ درصد) بر این باورند مهاجم برزیلی در بارسا خواهد ماند.

    نتیجه نظرسنجی قابل توجه است چون خبرهای منتشر شده در یک هفته اخیر نشان می‌دهد نیمار با پاری سن ژرمن قرارداد امضا خواهد کرد. شبکه رادیویی RAC ۱ کاتولونیا اعلام کرد که ۹۵ درصد این انتقال انجام شده است. هم‌چنین رسانه‌های مختلف برزیلی و فرانسوی نوشتند مهاجم برزیلی به هم تیمی‌هایش در بارسلونا و تیم ملی گفته است فصل بعد در تیم پاریسی بازی خواهد کرد.

    با این حال ۴۸ درصد هوادارانی که معتقدند نیمار در بارسا خواهد ماند این قضیه را به نحو دیگری می‌بینند. آن‌ها بر این باورند نیمار از این روش استفاده کرده است تا باشگاه را برای تمدید قرارداد تحت فشار قرار دهد. مهاجم برزیلی می‌خواهد قراردادش هم‌چون لیونل مسی دوباره تمدید شود.

    با وجود تمام شایعات و اخبار بامداد امروز (یک‌شنبه) نیمار در ترکیب اصلی بارسلونا برابر یوونتوس بازی کرد و نمایش درخشانی داشت. او هر دو گل تیمش را به ثمر رساند و بارسلونا توانست حریف ایتالیایی‌اش را شکست دهد.
     

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما