یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع در سعادت‌آباد تهران

  • سانحه هولناک اتوبوس در ترکیه /فیلم

  • تنگه هرمز انگلیس را در آستانه بحران غذایی قرار داد

  • پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای همکاری‌های اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم

  • مرگ دو عنصر تروریستی در اشرف

  • اعتراض مغربی‌ها به سفر وزیر صهیونیست / عکس

  • وقتی «حجاب» با «دزدیدن کشمش» مقایسه می‌شود!

  • تفاهم‌نامه سراب بود همتی: حتی یک دلار هم آزاد نشده

  • قلب تپنده صنعت فولاد جهان / عکس

  • کودک ربوده‌شده پس از ۸ ماه به آغوش خانواده بازگشت+ فیلم

  • فرمانده عملیات سپاه ایلام چگونه شهید شد؟+ فیلم

  • وقتی سینما قربانی بیانیه سیاسی می‌شود

  • قیمت نفت امروز شنبه ۳۱ مرداد

  • برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال

  • همچنان درپی نشانی از جگرگوشه‌هایشان!

  • رضا پهلوی در نقش «داعش» برای ایران! / فیلم

  • هوای تهران ناسالم شد

  • جشن بزرگ «بیعت» از امشب در میدان انقلاب

  • اسباب‌بازی عجیب رضا پهلوی در ۸ سالگی + عکس

  • ورود سریال‌های اینستاگرامی به شبکه نمایش خانگی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 63322
    تاریخ انتشار: 22/تير/1396 - 21:32
    بین الملل

    مقام آمریکایی خواستار حمله اتمی به مسلمانان شد

    دهدار آمریکایی که اصلاً حاضر به عذرخواهی نیست، در صفحه فیسبوکی خود خواستار کشتار همه مسلمانان و حمله اتمی به شهرهای مسلمان‌نشین شد.

    مقام آمریکایی خواستار حمله اتمی به مسلمانان شد

     یکی از مقامات محلی در ایالت میشیگان، پس از جنجالی شدن نوشته‌هایش در فیس‌بوک در خصوص مسلمانان، از مواضع خود دفاع کرد و حاضر به عذرخواهی نشد.

    آنطور که ای‌بی‌سی نیوز گزارش داده، «جف سیتینگ» که به عنوان دهدار در روستای «کالکاسکا» در 370 کیلومتری شمال‌غربی دیترویت مشغول بکار است، چندی پیش در صفحه خود در فیسبوک نوشته بود که باید همه مسلمانان را «تا آخرین نفر» کشت و از سلاح‌های هسته‌ای برای از بین بردن 10 شهر بزرگ مسلمان‌نشین جهان استفاده کرد.

    پس از آنکه یکی از ساکنان محلی روستا به نام «سیندی اندرسون»، نوشته‌های آقای دهدار را در فیسبوک دید، کمپینی برای مجبور کردن جف سیتینگ به عذرخواهی راه انداخت ولی این مقام محلی در پاسخ گفته: «به کسی عذرخواهی بدهکار نیستم.»

    خانم اندرسون خطاب به سیتینگ نوشته بود که «شما برای آنکه نماینده همه باشید در انتخابات شرکت کردید، نه فقط برای اینکه نماینده سفیدپوست‌های غیرمسلمان باشید.»

    سیتینگ گفته که کارش بر اساس الحاقیه شماره یک قانون اساسی آمریکاست و کسانی که با وی مخالفت می‌کنند، در حقیقت مخالف «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا هستند و حالا می‌خواهند وی را به جرم حمایت از ترامپ از کار برکنار کنند.

    سیتینگ در روستای خودشان یک هتل دارد و روی دیوار هتل نوشته «برای ترامپ دعا کنید.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما