وي افزود : تحقيقات نامحسوس در خصوص شناسايي مخفيگاه متهمان ادامه داشت تا اينکه ماموران اطلاع يافتند که به علت درگيري لفظي عده اي از اراذل و اوباش در قهوه خانه اي در آتشگاه باغستان هواداران آنها که از نوچه هاي باند اراذل و اوباش آدمخوار مي باشند به منظور فراري دادن دوستان خود به قهوه خانه مورد نظر مراجعت کرده اند .
سرهنگ صفايي تصريح کرد : ماموران بلافاصله جهت بررسي موضوع به محل اعزام شدند که مشخص شد اعضاي باند اراذل و اوباش با بر هم زدن نظم عمومي ، تخريب مغازه ، عربده کشي و ايجاد رعب و وحشت اقدام به ضرب و جرح صاحب قهوه خانه و تعدادي ديگر از افراد کرده و سپس متواري شده اند .
رئيس پليس امنيت و عمومي استان البرز در پايان گفت : در اين راستا با انجام يکسري اقدامات اطلاعاتي و رصد لحظه به لحظه تحرکات آنها در نهايت مخفيگاه سردسته باند آدمخوار و دو نفر از نوچه هايش که عاملان اصلي درگيري و قمه کشي بودند در منطقه حيدرآباد شناسايي شد و همگي آنها که چهارنفر بودند طي يک عمليات غافلگيرانه دستگير و جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند .




