سه شنبه 11 آذر 1404 - Tue 02 Dec 2025
  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 49774
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1395 - 11:04
    نیروی دریایی

    شلیک جدیدترین اژدر ایرانی با نام والفجر

    اژدر "والفجر" جدیدترین اژدر نیروی دریایی راهبردی ارتش برای اولین بار با موفقیت از زیردریایی غدیر شلیک و هدف شناورش را منهدم کرد.

    شلیک جدیدترین اژدر ایرانی با نام والفجر

     در روز پایانی رزمایش بزرگ دریایی ولایت 95، زیردریایی‌های اعزامی به منطقه عمومی رزمایش و مستقر در فاصله 100 کیلومتری از ساحل با بهره‌گیری از سامانه‌های شناسایی نسبت به کشف و رهگیری اهداف شناور سطحی اقدام و با شلیک اژدرهای ضدسطحی عملیات انهدام یگانهای شناور هدف را با موفقیت انجام دادند.

    براساس این گزارش، طی این عملیات، اژدر "والفجر" جدیدترین اژدر نیروی دریایی راهبردی ارتش برای اولین بار با موفقیت از زیردریایی غدیر شلیک و هدف شناورش را منهدم کرد.

    همچنین در این روز از رزمایش، بالگردهای ضد زیردریایی یگان هوادریای نیروی دریایی راهبردی ارتش در طول گشت زنی با بهره گیری از سامانه های ردگیری زیردریایی‌ها، ضمن کشف اهداف زیرسطحی مستقر در محدوده رزمایش با پرتاب اژدرهای بهینه‌سازی شده توسط جهاد خودکفایی این نیرو نسبت به انهدام آنها اقدام کردند.

    همزمان یک فروند بالگرد دریایی که به دو سامانه راکت انداز و مسلسل تجهیز گردیده است نسبت به تیراندازی و پرتاب راکت علیه اهداف شناور اقدام کرد.

    در این مرحله از رزمایش انواع پهپادهای ساحل پایه و دریاپایه نیروی دریایی راهبردی ارتش طی عملیات های روزانه و شبانه با اشراف کامل به منطقه عمومی رزمایش از تنگه هرمز، دریای عمان، شمال اقیانوس هند و تنگه باب المندب تا مدار 10 درجه نسبت به شناسایی تمامی یگانهای دشمن فرضی در خارج از آبهای سرزمینی اقدام و اطلاعات کسب شده را در اختیار یگان‌های مربوطه قرار دادند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما