دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415977
    تاریخ انتشار: 10/دي/1404 - 12:27

    ریزش معدن بافق و محبوس شدن ۲۴ کارگر+عکس

    صبح امروز حادثه‌ای در معدن سرب و روی کوشک بافق رخ داد و تیم‌های امدادی و مسئولان برای بررسی و ایمن‌سازی در محل حاضر شدند.

    ریزش معدن بافق و محبوس شدن ۲۴ کارگر+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    صبح امروز حوالی ساعت ۸:۳۰ حادثه‌ای در معدن کوشک بافق رخ داد که بلافاصله پس از آن، تیم‌های امدادی و مسئولان ذی‌ربط در محل حادثه حاضر شده و عملیات بررسی و ایمن‌سازی آغاز شد.

    سخنگوی جمعیت هلال احمر از ریزش یک معدن سنگ‌آهن در ۸۰ کیلومتری شهر بافق خبر داد و گفت: در گزارش اولیه اعلام شد که ۲۴ نفر در زیر آوار محبوس شده‌اند که تاکنون ۱۸ نفر از زیر آوار خارج شده‌اند و عملیات امداد و نجات برای دسترسی به سایر محبوس‌شدگان ادامه دارد.

    «مجتبی خالدی» سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره جزئیات این حادثه گفت: حدود ساعت ۹ صبح امروز، گزارشی مبنی بر ریزش معدن سنگ‌آهن در فاصله ۸۰ کیلومتری شهر بافق به مرکز امداد اضطراری جمعیت هلال احمر یزد اعلام شد. بلافاصله پس از دریافت گزارش، دو تیم امداد و نجات با توجه به سابقه عملیات‌های مشابه و لزوم استفاده از تجهیزات تنفسی، به محل حادثه اعزام شدند.

    خالدی ادامه داد: در گزارش اولیه اعلام شد که ۲۴ نفر در زیر آوار محبوس شده‌اند که تاکنون ۱۸ نفر از زیر آوار خارج شده‌اند. خوشبختانه امیدواری وجود دارد که سایر افراد نیز زنده باشند و عملیات جست‌وجو همچنان ادامه دارد.

    سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به وضعیت مصدومان گفت: از میان افراد نجات‌یافته، دو نفر نیاز به انتقال به مراکز درمانی داشتند که با دستور جمعیت هلال احمر، اقدامات لازم برای انتقال آن‌ها انجام شده است.

    وی در پایان گفت: هنوز وضعیت ۶ نفر از محبوس‌شدگان به‌طور کامل مشخص نشده، اما احتمال دسترسی به آن‌ها وجود دارد و امیدواریم این افراد نیز زنده از زیر آوار خارج شوند.

    پایان عملیات در حادثه ریزش معدن سنگ‌آهن کوشک بافق

    روابط عمومی سازمان امدادونجات نیز پس از پایان عملیات نجات اعلام کرد: عملیات امدادرسانی در حادثه ریزش معدن سنگ‌آهن کوشک شهرستان بافق استان یزد پایان یافت.

    خوشبختانه این حادثه بدون تلفات جانی به پایان رسید و تنها ۲ نفر دچار مصدومیت شدند که یک نفر توسط نیروهای جمعیت هلال‌احمر و یک نفر دیگر توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

    با بررسی کامل محل حادثه و اطمینان از نبود محبوس‌شدگان احتمالی، عملیات امدادونجات توسط نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر پایان یافت.

     

    محبوس شدن ۲۴ کارگر در ریزش معدن بافق؛ ۱۸ نفر نجات یافتند +عکس

     

    محبوس شدن ۲۴ کارگر در ریزش معدن بافق؛ ۱۸ نفر نجات یافتند +عکس

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما