سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 434364
    تاریخ انتشار: 12/مهر/1405 - 14:47

    دسترسی هکرها به اطلاعات ۵۰۰ افسر اطلاعاتی عربستان

    گروه دفاع سایبری انصارالله و گروه هکری اویس قرنی در پیامی تاکید کردند که به اطلاعات مرتبط با شماری از کارکنان و افسران سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی دسترسی پیدا کرده ‌اند.

    دسترسی هکرها به اطلاعات ۵۰۰ افسر اطلاعاتی عربستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    گروه دفاع سایبری انصارالله و گروه هکری اویس قرنی در پیامی تاکید کردند که به اطلاعات مرتبط با شماری از کارکنان و افسران سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی دسترسی پیدا کرده ‌اند.این گروه‌های سایبری برای اثبات پیام خود بخشی از این داده‌ها را نیز منتشر کردند.

     

    این اطلاعات مربوط به حدود ۵۰۰ نفر از افسران ارشد اطلاعات عمومی ( الاستخبارات العامة) عربستان است.سازمان دفاع سایبری انصارالله و گروه هکری اویس قرنی همچنین تاکید کرده‌اند این افسران در ماه‌های اخیر، همکاری نزدیکی با موساد رژیم صهیونیستی و همدستان اماراتی خود داشته‌اند و سفرهای مشکوک و رفت‌وآمدهای سازمان‌یافته آن‌ها، نشانه‌ای روشن از نقشه‌های پلید و ماجراجویی جدید در هفته‌های آینده است.

     

    در ادامه پیام، این گروه‌های سایبری به سفر اخیر مخفیانه و قاچاقی فهد بن هلیل بن سبهان المطیری به بلوچستان پاکستان برای شرکت در جلسه محرمانه با سران برخی تروریست‌های حاضر در منطقه اشاره و تاکید شده است که همه این جلسه از ابتدا تا انتها را ضبط کرده است.

     

    در پیام این گروه‌های سایبری، به یک سفر منتسب به یکی از اتباع سعودی به بلوچستان پاکستان نیز اشاره شده و تاکید شده است که این سفر با برگزاری یک نشست محرمانه مرتبط بوده است.در بخش دیگری از این پیام، گفته شده که داده‌های منتسب به افسران اطلاعاتی عربستان را با اطلاعاتی از یک پایگاه داده مشترکان آب در این کشور تطبیق داده و از این طریق به اطلاعات مکانی و رفت‌وآمد افراد دست یافته است.

     

     

     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما