سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 427981
    تاریخ انتشار: 08/تير/1405 - 00:24
    عراقچی:

    دخالت در مدیریت ایران بر تنگه هرمز تنش‌ها را تشدید می‌کند

    وزیر امور خارجه گفت: هرگونه دخالت در مدیریت تنگه هرمز برای اتخاذ ترتیبات جدید تنها منجر به پیچیده شدن اوضاع و تاخیر در بازگشایی تنگه هرمز خواهد شد.

     دخالت در مدیریت ایران بر تنگه هرمز تنش‌ها را تشدید می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    فواد حسین در نشست خبری مشترک با سید عباس عراقچی گفت: حضور شما در عراق را خوش آمد می‌گوییم حضور وزیر خارجه ایران در بغداد بسیار مهم است و دیدار‌های فشرده‌ای با رهبران عراق خواهد داشت.جهت ادامه دار کردن مذاکرات مسان تهران و بغداد از تهران بازدید خواهیم کرد.

     
    سید عباس عراقچی در ادامه اظهار کرد: سفر من به بغداد در شرایط خاصی اتفاق می‌افتد و این اولین سفر بنده بعد از جنگ متجاوزانه امریکا و رژیم صهیونیستی به کشور من و پس از مقاومت قهرمانانه مردم ایران است.
     
    وی گفت: از مردم و دولت عراق در اتخاذ مواضع خوب در محکومیت تجاوز و قربانیان تشکر میکنم. هدف دوم سفر من تبریک به دولت جدید عراق است و این اولین سفر پس از تشکیل دولت جدید عراق است.
     
    وزیر امور خارجه عنوان کرد: امروز جلسات مشترکی را با ستاد تشیع پیکر رهبر انقلاب در عراق خواهیم داشت. بر سر سازوکاری برای تشییع پیکر رهبر شهید ایران در عتبات عالیات عراق هماهنگی وجود دارد.
     
    وی ادامه داد: هدف اخر من مرور روابط دوجانبه در حوزه‌های مختلف میان دو کشور از جمله در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی است. 
     
    وزیر امور خارجه با اشاره به دیدار وگفتگوی خود ما همتای عراقی عنوان کرد: صحبت بسیار خوبی را با اقای فواد حسین داشتم. روابط ایران و عراق بسیار ارزشمند است و ما مصمم به ادامه این روابط هستیم. ان شالله در ملاقات‌های مهمی که امروز خواهم داشت بر این نکته تاکید خواهم کرد.
     
    عراقچی افزود: اقای فواد حسین را در جریان یادداشت تفاهم میان ایران و امریکا و تحولات اخیر در تنگه هرمز و لبنان قرار دادم. بر اساس یادداشت تفاهم تنگه هرمز تحت مدیریتی که ایران اتخاذ می‌کند به شرایط قبل از جنگ ظرف ۳۰ روز بازمیگردد و هیچ کشور و نهادی در این خصوص مسئولیتی ندارد.
     
    وی تاکید کرد: نهاد دیگری و یا کشوری دیگر در اینباره مسئولیتی ندارد. هرگونه دخالت در این امر برای اتخاذ ترتیبات جدید تنها منجر به پیچیده شدن اوضاع و تاخیر در بازگشایی تنگه هرمز خواهد شد. همانطو رکه در دو شب گذشته شاهد درگیری در تنگه هرمز بودیم. از همه طرف‌ها درخواست میکنم در ترتیبات ایرات در بازگشایی تنگه هرمز دخالت نکنند. 
     
    عراقچی گفت: بر اساس بند یک یادداشت تفاهم جنگ در همه جبهه‌ها از جمله لبنان باید خاتمه یابد و متأسفیم رژیم صهیونیستی به حملات خود همچنان ادامه داده می‌دهد و این مسئولیت دولت آمریکاست که بنا به تعهد در یادداشت تفاهم از سوی خود و رژیم قبول کرده که حملات این رژیم را متوقف کند و اجازه دهد خاتمه جنگ در همان جا مستقر شد و از مناطق اشغالی عقب نشینی صورت گیرد که این از مفاد بند یک یادداشت تفاهم است.
     
    وزیر امور خارجه گفت: باید به چارچوب جدیدی که شامل همه کشور‌های منطقه و بدون حضور و دخالت هیچ کشوری از خارج از منطقه برسیم. از پیشنهاد فؤاد حسین برای برگزاری گفت‌و‌گو‌های شورای همکاری خلیج فارس، ایران و عراق استقبال و آمادگی داریم با دولت عراق همکاری کنیم.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما