چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • توطئه تل‌آویو علیه باب المندب با دو مزدور منطقه‌ای

  • فیلیمو سم‌های اینستاگرامی را به رسمیت شناخت

  • صندوق بازنشستگی دیگر جوابگوی بازنشستگان نیست

  • به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم + فیلم

  • راز و رمزهای بزرگ‌ترین مرکز آموزش جنگ زمینی سنتکام

  • پایگاه‌های الازرق و شیخ عیسی زیر رگبار حملات پهپادی ارتش + فیلم

  • با تمام توان در مقابل آمریکا خواهیم ایستاد

  • شنیده شدن صدای انفجار در اردن

  • سند جنایت دشمن آمریکایی صهیونی در ایران/عکس

  • حمله ایران به بندر عقبه اردن!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425415
    تاریخ انتشار: 30/ارديبهشت/1405 - 12:12

    پرسپولیس در فکر فروش ستاره ازبکی

    حضور بازیکنان ازبکستانی در فوتبال ایران طی سال‌های اخیر با افزایش قابل توجهی همراه بوده اما کمتر پیش آمده که دو بازیکن از یک تیم ملی، آن هم در دو باشگاه رقیب سنتی، تا این اندازه در کانون توجه قرار بگیرند.

    پرسپولیس در فکر فروش ستاره ازبکی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایران ورزشی ،

    حضور بازیکنان ازبکستانی در فوتبال ایران طی سال‌های اخیر با افزایش قابل توجهی همراه بوده اما کمتر پیش آمده که دو بازیکن از یک تیم ملی، آن هم در دو باشگاه رقیب سنتی، تا این اندازه در کانون توجه قرار بگیرند.

    حالا اوستون اورونوف در پرسپولیس و رستم آشورماتوف در استقلال در موقعیتی قرار گرفته‌اند که جام جهانی می‌تواند آینده حرفه‌ای آنها را دستخوش تغییرات جدی کند. هر دو بازیکن از مهره‌های ثابت تیم ملی ازبکستان محسوب می‌شوند و به نظر می‌رسد در ترکیب اصلی شاگردان کاناوارو نیز جایگاه مستحکمی داشته باشند. با این حال، آینده این دو بازیکن در ترکیب سرخابی‌ها کاملاً متفاوت است.

    اورونوف به عنوان وینگری سرعتی، تکنیکی و خلاق، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های هجومی پرسپولیس محسوب می‌شود. بازیکنی که توانایی بازی در دو سمت خط حمله را دارد و با قابلیت دریبل‌زنی، تغییر ریتم و خلق موقعیت، می‌تواند در تورنمنت بزرگی همچون جام جهانی بیش از پیش دیده شود.

    اورونوف از آن دسته بازیکنانی است که سبک بازی‌اش به‌ویژه برای تیم‌های حاشیه خلیج فارس جذابیت زیادی دارد؛ بازیکنی با ویژگی‌های فنی بالا، سن مناسب و توانایی ایجاد برتری در نبردهای یک مقابل یک.

    اگر اورونوف در جام جهانی عملکرد موفقی داشته باشد، احتمال رسیدن پیشنهادهای خارجی برای او کاملاً جدی خواهد بود. اینجا دقیقاً نقطه‌ای است که پرسپولیس می‌تواند به سود اقتصادی فکر کند.

    اورونوف تحت قرارداد با پرسپولیس است و مدیران این باشگاه در صورت دریافت پیشنهاد مالی مناسب، احتمالاً مخالفت جدی با انتقال او نخواهند داشت. در فوتبال حرفه‌ای، فروش بازیکنی که ارزش فنی و مالی‌اش در یک تورنمنت بین‌المللی افزایش یافته، می‌تواند یک تصمیم اقتصادی هوشمندانه باشد، به‌ویژه برای باشگاهی که همواره با محدودیت‌های مالی مواجه است و از فروش بازیکنان می‌تواند بخشی از هزینه‌های خود را تأمین کند. اما شرایط برای رستم آشورماتوف در استقلال متفاوت به نظر می‌رسد. مدافع میانی ازبک استقلال نه فقط یک بازیکن خارجی معمولی، بلکه یکی از ستون‌های اصلی ساختار دفاعی این تیم محسوب می‌شود.

    آشورماتوف با ویژگی‌های قدرت در نبردهای هوایی، بازیخوانی مناسب، تمرکز بالا و توانایی رهبری خط دفاعی، می‌تواند در جام جهانی نیز بیش از گذشته مورد توجه قرار بگیرد. طبیعی است که در صورت عملکرد موفق، پیشنهادهایی به‌ویژه از فوتبال کشورهای عربی به دست او برسد.

    با این حال، استقلال برخلاف پرسپولیس احتمالاً تمایلی به فروش بازیکن کلیدی خود نخواهد داشت. مسأله مهم اینجاست که آبی‌ها در شرایط فعلی با چالش بسته بودن پنجره نقل و انتقالات روبه‌رو هستند و از دست دادن مهره‌ای مانند آشورماتوف بدون امکان جذب جانشین، می‌تواند ضربه بزرگی به ساختار فنی تیم وارد کند. به همین دلیل، حتی اگر این مدافع در جام جهانی بدرخشد و با پیشنهادهای جدی مواجه شود، بعید است استقلال به راحتی با جدایی او موافقت کند.

    در واقع، جام جهانی برای آشورماتوف شاید بیش از آنکه به خروج از استقلال منجر شود، زمینه‌ساز افزایش ارزش قراردادی و جایگاه حرفه‌ای‌اش در این باشگاه باشد، مگر آنکه تا آن زمان پنجره نقل و انتقالات استقلال باز شود و باشگاه بتواند برای جایگزینی او برنامه‌ریزی کند. در غیر این صورت، استقلال احتمالاً ریسک از دست دادن یکی از مهم‌ترین مهره‌های دفاعی خود را نخواهد پذیرفت.

    اگر بخواهیم به نوع دیگری به ماجرا نگاه کنیم باشگاه استقلال با اهمالی که در ماجرای منتظر محمد مرتکب شد، خود را از یک ترانسفر احتمالی محروم کرده است؛ ترانسفری که برایش سود هم دارد.

    به هرحال اورونوف و آشورماتوف یک فرصت مالی تازه برای سرخابی‌ها ایجاد کرده‌اند اما مسیر آینده آنها به احتمال فراوان مشابه نخواهد بود.

    پرسپولیس ممکن است از درخشش اورونوف به سود مالی برسد اما استقلال احتمالاً تلاش خواهد کرد آشورماتوف را حفظ کند، چون پنجره نقل وانتقالاتی‌اش مسدود است.

    حالا باید دید جام جهانی برای این دو ستاره ازبک، آغاز یک مسیر مشترک خواهد بود یا نقطه‌ای برای جدا شدن سرنوشت‌‌شان از فوتبال ایران؟! 

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما