سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 425033
    تاریخ انتشار: 25/ارديبهشت/1405 - 17:32

    افشاگری های جدید از سفر مقامات رژیم صهیونیستی به امارات در جریان حمله نظامی علیه ایران

    سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که افزون بر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «داوید برنیا» رئیس سابق موساد، «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش اسرائیل نیز در جریان جنگ علیه ایران به همراه تعدادی از مقامات ارشد نظامی این رژیم به امارات متحده عربی سفر کرده است.

    افشاگری های جدید از سفر مقامات رژیم صهیونیستی به امارات در جریان حمله نظامی علیه ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    به نقل از پایگاه خبری «خبرنی» اردن، در این خبر آمده است که زامیر در طول این سفر با مقامات ارشد امارات از جمله «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس امارات متحده عربی و همچنین مقامات امنیتی این کشور دیدار کرده است.

    به گفته منابع رژیم صهیونیستی، این سفر بخشی از سلسله سفرهای مخفیانه مقامات ارشد رژیم اسرائیل به امارات در جریان جنگ علیه ایران بوده است.

    به نوشته خبرنی اردن، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی همچنین فاش کرد که «دیوید زینی» رئیس دستگاه امنیت داخلی اسرائیل (شاباک یا شین بت) نیز سفری بی‌سابقه به امارات متحده عربی داشته است.

    این پایگاه خبری اردن به نقل از منابع رژیم صهیونیستی اضافه کرد: علاوه بر این، گزارش‌ها حاکی از آن است که یک هیات امنیتی رژیم اسرائیل به ریاست مدیرکل وزارت جنگ، در روزهای قبل از شروع جنگ به ویژه در طول آماده‌شدن اسرائیل و آمریکا برای عملیات نظامی علیه ایران، از امارات دیدن کرده است.

    در همین زمینه، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» گزارش داد که «دیوید بارنیا» رئیس سابق موساد، حداقل ۲ بار در جریان عملیات نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران، به منظور هماهنگی‌های امنیتی مربوط به عملیات نظامی، به امارات متحده عربی سفر کرده است.

    این روزنامه با استناد به منابع رسمی عرب و یک منبع آگاه، اعلام کرد که این دیدارهای مخفیانه در ماه‌های مارس و آوریل انجام شده است.

    پیشتر دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در جریان عملیات نظامی علیه ایران، سفری مخفیانه به امارات داشته و با محمد بن زاید رئیس این کشور دیدار کرده است.

    دفتر نتانیاهو، این سفر را یک پیشرفت تاریخی در روابط بین اسرائیل و امارات متحده عربی توصیف کرده بود.

    در همین حال، وزارت امور خارجه امارات این ادعاها را رد کرد و اظهار داشت که هیچ سفری از سوی نتانیاهو انجام نشده است.

    این وزارتخانه همچنین میزبانی از هرگونه هیات نظامی اسرائیلی در خاک خود را تکذیب کرد.

    در عین حال، رئیس دفتر بنیامین نتانیاهو که به تازگی استعفا کرده و در زمان سفر به امارات همراه وی بوده است، ادعای مقامات ابوظبی مبنی بر تکذیب سفر نخست وزیر اسرائیل به این کشور یا پذیرش هرگونه هیات نظامی این رژیم در خاک خود را رد کرد.

    «زیو آگمون» رئیس اسبق رئیس دفتر بنیامین نتانیاهو در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «به عنوان کسی که امارات متحده عربی را به خوبی می‌شناسد و مدت زیادی در آنجا زندگی کرده است، و به عنوان کسی که نخست وزیر را در این سفر تاریخی که تاکنون بسیار محرمانه باقی مانده بود، همراهی می‌کرد، می‌توانم بگویم که نخست وزیر در ابوظبی مانند یک پادشاه مورد استقبال قرار گرفت!»

    وی افزود: «شیخ محمد بن زاید، خانواده‌اش و دیگر چهره‌های برجسته امارات از ما استقبال کردند و از دیدن نخست وزیر اسرائیل در خاک خود بسیار خوشحال شدند.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما