جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 422145
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1405 - 13:41

    رسوایی پنهان‌کاری میلیاردی نتانیاهو در خزانه اسرائیل +عکس

    مؤسسه دموکراسی اسرائیل فاش کرد دولت اسرائیل حدود ۷۸۴ میلیون دلار بودجه را بدون اطلاع نمایندگان تصویب کرده است.

    رسوایی پنهان‌کاری میلیاردی نتانیاهو در خزانه اسرائیل +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    تازه‌ترین تحقیقات از اختلافات عمیق داخلی در رژیم صهیونیستی حکایت دارد. این بار خبر از پنهان‌کاری بزرگ در بودجه سال ۲۰۲۶ اسرائیل است.یک مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی به نام «مؤسسه دموکراسی اسرائیل» فاش کرده که دولت این رژیم دارد شفافیت بودجه را کم می‌کند و جلوی نظارت پارلمان را می‌گیرد.روزنامه کالکالیست که این خبر را منتشر کرده، نوشته که دولت اسرائیل می‌خواهد بدون نظارت کافی، پول‌های کلان را بین گروه‌های خاص تقسیم کند.

    قایم‌موکی میلیون دلاری در بودجه

    بر اساس این گزارش، دولت اسرائیل حدود ۳۰۵ میلیون شکل (نزدیک ۹۷ میلیون دلار) از هزینه‌های ده ساله را به صورت ثابت در بودجه جا داده تا کسی نتواند به آن‌ها انتقاد کند.محققان می‌گویند این کار یعنی «قانونی جلوه دادن پول‌هایی که عادلانه نیستند». یعنی دولت می‌خواهد بدون بحث و گفتگوی عمومی، این پول‌ها را خرج کند.مسیر سبز»؛ ترفند جدید اسرائیل برای فرار از نظارتدولت اسرائیل یک روش جدید به اسم «مسیر سبز» طراحی کرده است. در این روش به جای اینکه برای هر هزینه جدید یک نظر حقوقی تازه و به‌روز گرفته شود، از همان نظرهای قدیمی و چند سال پیش استفاده می‌شود.نتیجه این کار بمباران شدن اعضای پارلمان اسرائیل با انبوهی از مدارک و نظرهای حقوقی قدیمی است. پژوهشگران اسرائیلی می‌گویند این روش عملاً چشم‌های نمایندگان را کور می‌کند و اجازه نمی‌دهد آنها بفهمند واقعاً پول‌ها قرار است کجا خرج شود.این ترفند هوشمندانه باعث شده دولت بدون نظارت واقعی، بودجه‌های کلان را بین گروه‌های خاص تقسیم کند.
     

    نزدیک به ۸۰۰ میلیون دلار بدون نظارت واقعی

    آمارها نشان می‌دهد حدود ۵۱ درصد از بودجه بخش آموزش که مخصوص گروه‌های خاص است (یعنی ۲.۴۷ میلیارد شکل یا حدود ۷۸۴ میلیون دلار) از همین «مسیر سبز» عبور کرده. یعنی نمایندگان نتوانسته‌اند خوب روی آن نظارت کنند.
    شفافیت تقریباً صفر؛ هزینه‌های تکراری
    گزارش می‌گوید دولت اسرائیل حتی جزئیات بودجه را هم کم کرده. مثلاً نمی‌گوید این پول دقیقاً برای کجا یا برای کدام گروه خاص خرج می‌شود. اینطوری کسی نمی‌فهمد پول دوبار و سه بار برای یک کار تکراری خرج شده یا نه.برای نمونه در برنامه‌های مربوط به «جوانان آسیب‌پذیر» سه تا بودجه موازی با مبالغ ۱۵ میلیون دلار، ۷ میلیون دلار و ۲۷ میلیون دلار تصویب شده که معلوم نیست چرا باید سه تا برنامه جداگانه داشته باشد.
     
    اختلافات داخلی بالا گرفته
    روزنامه کالکالیست می‌نویسد این وضعیت باعث شده اعتراضات حقوقی به بودجه زیاد شود و حتی خود نمایندگان هم از این بی‌نظمی و پنهان‌کاری خسته شده‌اند.کارشناسان اسرائیلی هشدار می‌دهند که این روند دارد اعتماد مردم را به سیستم مالی اسرائیل نابود می‌کند. آن‌ها می‌گویند دولت عمداً نظارت را تضعیف کرده تا بتواند هر طور که می‌خواهد پول‌های کلان را بدون حساب‌کشی خرج کند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما