دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415964
    تاریخ انتشار: 10/دي/1404 - 11:07

    نشر محتوای جعلی تیک‌تاک را به دردسر انداخت

    لهستان دیروز سه‌شنبه اعلام کرد پس از انتشار محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی در تیک‌تاک در مورد مسائل حساس خواستار تحقیق در مورد این پیام‌رسان شده است.

    نشر محتوای جعلی تیک‌تاک را به دردسر انداخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از رویترز،

    پس از انتشار محتوایی جعلی در تیک‌تاک در مورد درخواست لهستان برای خروج از اتحادیه اروپا، این کشور از کمیسیون اروپا درخواست کرده در این زمینه تحقیق کند. این کمیسیون نیز مدعی شد انتشار اطلاعات نادرست مذکور توسط منابع روس انجام شده است.یک حساب کاربری در تیک‌تاک که ویدیوهایی از زنان جوانی را نشان می‌دهد که لباس‌های ملی لهستان را به تن دارند و خواستار خروج این کشور از اتحادیه اروپا هستند، در هفته‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این نمایه اکنون دیگر در تیک‌تاک وجود ندارد.

    داریوز استندِرسکی، معاون وزیر دیجیتال‌سازی لهستان، در نامه‌ای که در این مورد به کمیسیون اروپا ارسال کرد، نوشت: «محتوای مذکور تهدیدی برای نظم عمومی، امنیت اطلاعات و یکپارچگی فرآیندهای دموکراتیک در لهستان و سراسر اتحادیه اروپا است.»وی افزود: «ماهیت روایت‌ها، نحوه توزیع آنها و استفاده از مواد سمعی و بصری مصنوعی نشان می‌دهد که این سکو به عنوان یک سکوی آنلاین بسیار بزرگ از تعهدات خود پیروی نمی‌کند.»سخنگوی کمیسیون اروپا دریافت این نامه را تأیید کرد و افزود که طبق قانون خدمات دیجیتال، سکوهای آنلاین بسیار بزرگ باید تمام چالش‌های ناشی از خدمات خود، از جمله موارد مرتبط با هوش مصنوعی را به درستی ارزیابی کنند.

    سخنگوی کمیسیون اروپا در بیانیه‌ خود در این مورد نوشت: «در اسفند سال ۱۴۰۳، کمیسیون درخواست دریافت اطلاعاتی را به چندین سکوی آنلاین، از جمله تیک‌تاک، ارسال کرده و از آنها خواسته است تا اطلاعاتی در مورد اقدامات انجام شده خود برای مقابله با خطرات مربوط به هوش مصنوعی ارائه دهند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما