چهارشنبه 10 دي 1404 - Wed 31 Dec 2025
  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • حل مشکل مسکن مردم با واگذاری زمین و تسهیلات ارزان

  • آیا اسرائیل در پی گشودن فصل تازه‌ای از تقابل نظامی با ایران است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415957
    تاریخ انتشار: 10/دي/1404 - 10:01

    قیمت دلار امروز چهار شنبه ۱۰ دی‌ماه

    قیمت دلار در معاملات تالار دوم به ۱۲۶ هزار و ۲۱۰ تومان افزایش یافت.

    قیمت دلار امروز چهار شنبه ۱۰ دی‌ماه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    معاملات امروز چهار شنبه ۱۰ دی‌ماه در بازار ارز تجاری با افزایش نرخ ارزها در هر دو تالار مرکز مبادله ارز و طلا دنبال شد؛ به‌طوری‌که قیمت دلار، یورو و درهم هم در بخش اسکناس و هم در بازار حواله‌ای، نسبت به روز کاری گذشته افزایش یافت.

    بر اساس نرخ‌های رسمی اعلام‌شده توسط مرکز مبادله، قیمت فروش دلار در تالار دوم بازار ارز تجاری که به‌عنوان مرجع نرخ اسکناس و ارزهای خدماتی شناخته می‌شود، امروز هم مانند روزهای قبل افزایش یافت و به۱۲۶ هزار و ۲۱۰ تومان رسید. نرخ خرید دلار نیز ۱۲۵ هزار و ۷۴ تومان اعلام شد که نشان می‌دهد با وجود رشد قیمت، فاصله خرید و فروش همچنان در محدوده متعارف حفظ شده است.

    در همین تالار، سایر ارزهای پرتقاضا نیز هم‌راستا با دلار روند افزایشی را تجربه کردند. نرخ فروش یورو امروز به ۱۴۸ هزار و ۴۹۰ تومان و نرخ خرید آن به ۱۴۷ هزار و ۱۵۳ تومان رسید. درهم امارات نیز با افزایش قیمت، در بخش فروش با نرخ ۳۴ هزار و ۳۶۶ تومان و در بخش خرید با قیمت ۳۴ هزار و ۵۷ تومان روی تابلو مرکز مبادله قرار گرفت.

    در تالار اول مرکز مبادله که به معاملات حواله‌ای بازار ارز تجاری اختصاص دارد نیز نرخ‌ها امروز افزایشی بود. بر این اساس، نرخ فروش حواله دلار نسبت به روز کاری قبل به ۸۴هزار و ۵۴ تومان رسید و نرخ خرید آن نیز ۸۳ هزار و ۲۹۷ تومان ثبت شد.

    همچنین حواله درهم امارات در تالار اول با رشد قیمت همراه شد و در بخش فروش با نرخ ۲۲ هزار و ۸۸۷ تومان و در بخش خرید با قیمت ۲۲ هزار و ۶۸۱ تومان معامله شد. حواله یورو نیز در بازار حواله‌ای ارز تجاری روند افزایشی را حفظ کرد و نرخ فروش آن به ۹۸ هزار و ۸۹۱ تومان و نرخ خرید آن به ۹۸ هزار و ۱ تومان رسید.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما