سه شنبه 25 آذر 1404 - Tue 16 Dec 2025
  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415099
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1404 - 19:06

    هوای تهران سردتر می‌شود؛ تداوم بارش برف و باران در ارتفاعات

    پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که دمای هوای این استان در روزهای آینده کاهش محسوس دارد به طوری که در نقاط مختلف تهران به طور میانگین از سه‌شنبه هفته جاری تا شنبه هفته آینده در پایتخت از ۱۱ به چهار درجه اما در آبعلی و فیروزکوه حتی به منفی ۲ هم می‌رسد.

    هوای تهران سردتر می‌شود؛ تداوم بارش برف و باران در ارتفاعات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    برهمین اساس سردترین نقطه در استان تهران با منفی ۲ درجه فیروزکوه و گرم‌ترین نقطه نیز پیشوا با ۹ درجه سانتی‌گراد است. البته در ساعات در شب برخی مناطق سردسیر به منفی هشت درجه سانتی‌گراد به ویژه در فیروزکوه می‌رسد.

     
    هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد همزمان با فعالیت سامانه بارشی، به تناوب تا روز جمعه در برخی ساعات در سطح استان افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده باران و احتمال رعد و برق و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات گاهی بارش برف، باران و مه، در ارتفاعات بارش برف و کولاک و در برخی مناطق گاهی باد نسبتا شدید تا وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
     
    برمبنای اطلاعات موجود هواشناسی استان تهران، همچنین در پنج روز آینده آسمان تهران کمی ابری تا ابری، گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی شده است، البته از روز چهارشنبه روند کاهش نسبی دما در سطح استان و یخبندان در دامنه‌ها و ارتفاعات مورد انتظار است. امروز در مناطق پرتردد شهری در برخی ساعات افزایش نسبی غبار محلی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.
     
    طبق پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران، آسمان پایتخت از بازه زمانی ۲۵ تا ۲۹ آذرماه، نیمه ابری تا ابری، وزش باد ملایم،‌ افزایش ابر و در برخی ساعات وزش باد شدید و همراه با احتمال رگبار باران خواهد بود. همچنین در ساعاتی از امشب احتمال بارش پراکنده، رگبار، رعد و برق و به تدریج کاهش ابر قابل پیش‌بینی است.
     
    بیشینه دمای پایتخت از روز سه‌شنبه هفته جاری تا شنبه هفته آینده به طور میانگین بین ۱۱ تا هفت درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند، در این بازه زمانی هوا چهار درجه سانتی‌گراد سرد می‌شود. کمینه دما در این کلانشهر نیز در این بازه زمانی به طور میانگین بین پنج تا یک درجه سانتی‌گراد تغییر می‌کند که در این موضوع نیز کاهش حدود چهار درجه‌ای هوا را خواهیم داشت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما