جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414317
    تاریخ انتشار: 13/آذر/1404 - 19:38
    حاشیه نگاری جشنواره تئاتر؛

    کودکان سرطانی میهمان سفیران شادی

    سی‌اُمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در حالی از چهاردهم آذرماه جاری آغاز می‌شود که دست اندرکاران اجرایی، برنامه ویژه برای کودکان سرطانی تدوین کرده‌اند.

    کودکان سرطانی میهمان سفیران شادی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    مدیر کمیته برنامه‌های جنبی سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان از حضور گروه‌های سیار جشنواره در بیمارستان‌ها، مراکز حمایتی و نقاط محروم استان خبر داد و گفت: یکشنبه ۱۶ آذر، سفیران شادی راهی بیمارستان اکباتان می‌شود و برنامه ویژه‌ای برای کودکان سرطانی اجرا می‌کنند.

     
    داریوش کلوندی خاطرنشان کرد: در این برنامه تریلر سیار، سفیران فرهنگی و گروه‌های نمایشی کانون در کنار کودکان بیمار حاضر می‌شوند تا فضای بیمارستان را برای ساعتی به شادی و امید تبدیل کنند.
     
    مدیر کمیته برنامه‌های جنبی جشنواره تصریح کرد: این حضور جزو مأموریت‌های اصلی ما در جشنواره است تا هیچ کودکی حتی در سخت‌ترین شرایط از تجربه شادی و تئاتر محروم نماند چرا که جشنواره کودک متعلق به همه بچه‌هاست و حضور گروه‌های سیار در بیمارستان‌ها، مراکز حمایتی و نقاط محروم استان، یکی از مهم‌ترین ابعاد انسانی جشنواره امسال است.
     
    قرار است در این جشنواره "اتاق سیاه" راه اندازی شود و در آن عروسک های مطرح و شناسنامه دار کشورهای مختلف دنیا به صورت "تکان دهنده" به نماش درآیند.
     
    در نخستین روز از پیش فروش بلیت های جشنواره، نمایش «همه پنگوئن یا چی؟» در نخستین روز جشنواره تمام شد، بلیت های نخستین سانس نمایش «همه پنگوئن یا چی؟» که قرار است در اولین روز برگزاری سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان روی صحنه برود، به طور کامل به فروش رسید.
     
    این اثر روز شنبه ۱۵ آذرماه در دو سانس ساعت ۱۶ و ۱۸ در پلاتو مجتمع فرهنگی و سینمایی شهید آوینی میزبان علاقه‌مندان خواهد بود. نمایش «همه پنگوئن یا چی؟» از تولیدات تهران در جشنواره امسال است.
     
    نمایش «همه پنگوئن یا چی؟» براساس داستانی از دوروتیه هِنتیس نوشته شده و بازی‌سازان آن فهیمه باروتچی، امیرحسین انصافی و شراره طیار هستند. این اثر در مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تهیه و تولید شده است.
     
    صبا قدیمی (طراحی و ساخت عروسک)، شراره طیار (طراح صحنه و لباس)، محمدرضا شاملوفر (طراح و اجرای نور)، امیرحسین انصافی (ترانه‌سرا و آهنگ‌ساز)، زهرا نصراله و بهرام هدایت (دستیاران کارگردان) و اختر تاجیک (عکاس) سایر عوامل این نمایش هستند.
     
    در خلاصه نمایش «همه پنگوئن یا چی؟» آمده است: در سرزمین سرد و یخ‌زده‌ قطب جنوب، پنگوئن‌های امپراتور با نظم خاصی کنار هم زندگی می‌کنند. اما یک روز، پنگوئنی با ظاهری متفاوت و نام «آبی» به جمع‌شان وارد می‌شود. او تنهاست، سرما زده و نیاز به پناه دارد. اما آیا قوانین سخت پنگوئن‌ها تغییر خواهد کرد؟ آیا جایی برای یک غریبه وجود خواهد داشت؟
     
    حجم بیشتر نمایش ها در بخش اجرای خیابانی است که از روز یکشنبه در مجتمع های شهید آوینی و میدان امام خمینی (ره) آغاز خواهد شد ضمن اینکه تالارفجر، پلاتو عین القضات و مجتمع فرهنگی هنری بوعلی نیز میزبان نمایش های سالنی هستند.
     
    تریلر سیار سفیران شادی قرار است در قالب این جشنواره به مناطق جوکار، ازندریان، موسی‌آباد، جنت‌آباد، فیروزان، برزول و سرکان اعزام شوند ضمن اینکه در شهر همدان نیز پس از پایان اجراهای شهرستان‌ها، برنامه‌های بعدازظهر در نقاطی مانند میدان امام(ره) و پیاده‌راه بوعلی(برنامه ویژه افتتاحیه) و سپس محله‌های خضر، مریانج و دیزج در طول هفته برگزار می‌شود.
     
    همچنین کامیونت ویژه اجراهای مدارس هر روز صبح ساعات ۹ و ۱۱ در مناطقی مانند شهرک مدنی، میدان شهدا، خیابان ۱۷ شهریور، حصار امام، شهرستان بهار، لالجین، جوکار و کبودراهنگ اجرا خواهند داشت.
     
    سی‌اُمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با شعار «کودک امروز، روایت تازه، صحنه فردا» به دبیری آزاده انصاری از ۱۴ تا ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با حضور گروه‌های نمایشی داخلی و خارجی در استان همدان برگزار خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما