سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415116
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1404 - 20:57

    توضیح مهاجرانی درباره سفر دختر و داماد رئیس‌جمهور به قزاقستان

    سخنگوی دولت درباره همراهی دختر و داماد رئیس‌جمهور در سفر قزاقستان گفت: داماد رئیس‌جمهور به‌عنوان دستیار ایشان در سفرها حضور دارد و دختر رئیس‌جمهور نیز به‌دلیل فقدان همسر ایشان همراهی می‌کند که امری معمول در سفرهای رسمی است.

    توضیح مهاجرانی درباره سفر دختر و داماد رئیس‌جمهور به قزاقستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم در اراک، در ارتباط با وعده دولت در خصوص تداوم پرداخت کالابرگ گفت: پرداخت کالابرگ برای سه دهک از 500 هزار تومان به 620 هزار تومان افزایش یافت که برای چهار دهک باقی‌مانده نیز به‌زودی کالابرگ واریز خواهد شد و نگاه دولت بر تداوم این طرح است.

     
    مهاجرانی با اشاره به جهت‌گیری‌های اصلی بودجه سال آینده تصریح کرد: هدف دولت کاهش ناترازی و کسر بودجه است و در همین راستا موضوعات معیشتی مردم در اولویت قرار گرفته است. چهار محور اساسی عدالت‌محور شامل معیشت، درمان، آموزش و مسکن در بودجه دیده خواهد شد و جزئیات آن تا اول دی‌ماه به مجلس ارائه می‌شود.
     
    سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره همراهی دختر و داماد رئیس‌جمهور در سفر قزاقستان توضیح داد و گفت: داماد رئیس‌جمهور به‌عنوان دستیار ایشان در سفرها حضور دارد و دختر رئیس‌جمهور نیز به‌دلیل فقدان همسر ایشان همراهی می‌کند که امری معمول در سفرهای رسمی است.
     
    وی از تصویب اساسنامه سازمان بهره‌وری خبر داد و خاطرنشان کرد: این سازمان وظیفه هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی را به‌عهده دارد و با سیاست‌گذاری‌های جدید، مسیر توسعه کشور به‌ویژه در حوزه انرژی با دقت بیشتری دنبال خواهد شد، ظرفیت‌های بخش خصوصی نیز در این روند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما