دوشنبه 24 آذر 1404 - Mon 15 Dec 2025
  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414984
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1404 - 10:14

    قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲۴ آذر

    قیمت خودرو امروز 24 آذر 1404 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

    قیمت خودرو امروز دوشنبه ۲۴ آذر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

     قیمت خودرو امروز 24 آذر 1403 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو تحت‌تاثیر عوامل کلان اقتصادی و شوک‌های روانی ناشی از نوسانات ارزی قرار گرفته است. جهش نرخ ارز، انتظارات تورمی را تشدید کرده و خودرو را بار دیگر به‌عنوان یک دارایی سرمایه‌ای در ذهن فعالان بازار برجسته کرده است.

    در سطح بازار، نتیجه این شرایط شکل‌گیری رکودی عمیق همراه با افزایش قیمت‌های اعلامی است. وضعیتی که در آن خریداران به امید کاهش قیمت‌ها دست نگه داشته‌اند و فروشندگان نیز با انتظار رشد بیشتر، تمایلی به عرضه واقعی ندارند.

    قیمت خودروهای داخلی

    سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) نسبت به روز گذشته 50 میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و 350 میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، ری‌را رشد بهای 40 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 100 میلیون تومان معامله شود.

    اطلس GL نسبت به روز گذشته 47 میلیون تومان گران شد و به نرخ معاملاتی 917 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، سهند E اتوماتیک افزایش قیمت 35 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با برچسب قیمتی یک میلیارد و 175 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

    قیمت خودروهای مونتاژی

    لوکانو L7 نسبت به روز معاملاتی پیشین 95 میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و 850 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، لاماری ایما افزایش قیمت 80 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا نرخ سه میلیارد و 100 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

    X33  کراس (اتوماتیک) افزایش بهای 94 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله یک میلیارد و 850 میلیون تومان ایستاد. از طرف دیگر، اکستریم SX افزایش بهای 70 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ سه میلیارد و 670 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

    جک SR3 رشد بهای 90 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 20 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از سوی دیگر، کی‌ام‌سی T8 رشد بهای 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و با نرخ 2 میلیارد و 890 میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید.

    فیدلیتی الیت (5 نفره) نسبت به روز گذشته 90 میلیون تومان گران شد تا با نرخ سه میلیارد و 140 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود. از سوی دیگر، دیگنیتی پرایم رشد بهای 50 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 2 میلیارد و 620 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما