پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415003
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1404 - 12:11
    سردار «محمدرضا نقدی»

    افراطی‌گری نتانیاهو صهیونیسم بین‌الملل را ذلیل کرد

    مشاور فرمانده کل سپاه با تأکید بر تسریع روند افزایش نفرت از رژیم صهیونیستی در افکار عمومی رأی‌دهندگان آمریکایی، گفت: افراطی‌گری نتانیاهو، صهیونیسم بین‌الملل را ذلیل کرده است.

     افراطی‌گری نتانیاهو صهیونیسم بین‌الملل را ذلیل کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    سردار «محمدرضا نقدی» مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در تحلیل تأثیر افکار عمومی آمریکا بر روندهای انتخاباتی این کشور، اظهار داشت: شواهد نشان می‌دهد که معادلات سنتی حمایت بی‌قید و شرط نامزدهای ریاست‌جمهوری آمریکا از رژیم صهیونیستی در حال تغییر است.

    سردار نقدی با اشاره به سنت چند دهه‌ای حضور نامزدهای آمریکایی در اجلاس آیپک و اعلام وفاداری به آن، افزود: منحنی رو به بالای محبوبیت و حمایت از فلسطین و تسریع روند افزایش نفرت از رژیم صهیونیستی در افکار عمومی رأی‌دهندگان آمریکایی، که در انتخابات اخیر شهرداری‌ها در ایالت‌های مختلف، خود را نشان داد، بیانگر آن است که معادلات عوض شده است؛ به‌ویژه آنکه تداوم جنایات رژیم در کشتار فلسطینی‌ها، محاصره غذایی، قطع مسیر انرژی در سرمای زمستان، شهرک‌سازی در اراضی فلسطینیان و... دارد به این روند محبوبیت از فلسطین و نفرت از صهیونیست‌ها دامن می‌زند.

    مشاور فرمانده کل سپاه در خصوص اقدامات دولت آمریکا برای کنترل فضای عمومی عنوان کرد: هرچند دولت آمریکا تلاش زیادی می‌کند که با محدودسازی فضای مجازی و تطمیع اینفلوئنسرها، افکار عمومی را دستکاری کند، اما واقعیت‌های میدانی نشان می‌دهد که این تلاش‌ها اثری ندارد. موج تنفر از نتانیاهو در جهان آن‌قدر بلند است که با این اقدامات، پنهان‌شدنی نیست و هر روز بیشتر می‌شود.

    وی همچنین درباره تأثیر اقدامات رژیم صهیونیستی بر وجهه بین‌المللی صهیونیسم گفت: افراطی‌گری نتانیاهو، صهیونیسم بین‌الملل را ذلیل کرده است. اگر آمریکایی‌ها فکری به حال نتانیاهو و توقف خشونت‌های باند جنایتکار او نکنند، با ادامه این روند قطعاً طی سال آینده نفرت از رژیم و محبوبیت فلسطینی‌ها به سطح بالاتری خواهد رسید؛ در این‌صورت، کاندیداهای دور بعد ریاست‌جمهوری آمریکا این بار مجبور خواهند شد تا جای ممکن از آیپک فرار کنند، زیر بار حضور در آن نروند و برای رای‌آوری به شعاردادن برای نجات فلسطین تن دهند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما