چهارشنبه 19 آذر 1404 - Wed 10 Dec 2025
  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414684
    تاریخ انتشار: 19/آذر/1404 - 15:06

    عصبانیت ضدانقلاب از خواننده لس‌آنجلسی +عکس

    فائقه آتشین خواننده لس‌آنجلسی که اخیرا عنوان کرده که دیگر اجرای زنده انجام نمی‌دهند و آن را به مسائل سیاسی نسبت داده به شدت توسط ضدانقلاب مورد انتقاد و اعتراض قرار گرفته است.

    عصبانیت ضدانقلاب از خواننده لس‌آنجلسی +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    فائقه آتشین خواننده سالخورده لس‌آنجلسی در گفت‌وگویی جنجالی اعلام کرده است که «تا زمانی که جمهوری اسلامی وجود دارد» کنسرت برگزار نخواهد کرد؛ ادعایی که تلاش داشت نوعی مبارزه‌جویی سیاسی از خود به نمایش بگذارد.
     
     
    اما دقیقاً همان لحظه‌ای که این موضع‌گیری را بیان می‌کرد، لرزش صدا و دشواری آشکارش در ادای کلمات نشان داد چیزی که او پنهان می‌کند نه «اعتراض سیاسی» بلکه ناتوانی فیزیکی و افول توان حنجره است.
     
     
    همین تناقض سبب شد تا بسیاری از کاربران ضدانقلاب او را متهم کنند که «روغن ریخته را نذر امام‌زاده کرده» و برای پوشاندن ضعف جسمی، آن را به حساب مبارزه سیاسی می‌گذارد.
    در فضای خارج از کشور، این رفتار به‌عنوان فرصت‌طلبی تام و تمام یک سلبریتی دیده شد؛ کسی که سال‌ها از شهرت، درآمد و حضور رسانه‌ای بهره‌مند بود اما اکنون که توان اجرای زنده ندارد، تصمیمش را رنگ‌وبویی سیاسی می‌دهد.
    یکی از کاربران ضدانقلاب خطاب به او نوشت:«گوگوش! تا وقتی پارکینسون نگرفته بودی خوندی. الان صدات این‌قدر می‌لرزه که نمی‌تونی راحت حرف بزنی، چه برسه بخونی! منت هم سر ما نذار! تو نمی‌خونی چون نمی‌تونی بخونی! باید ۲۰ سال پیش این کار رو می‌کردی نه الآن. ۷۵ سالته، پارکینسون هم که داری!»
    کاربر دیگری از زاویه‌ای تندتر نوشت: «رایحه زن، زندگی، آزادی در عطر گوگوش! این شارلاتان‌های زالوصفت خون معترضان را شیشه‌شیشه می‌فروشند، منت مبارزه هم بر سرمان می‌گذارند. اپوزیسیون بودن در خارج از کشور شده کسب‌وکار. هیچ کمکی به مردم نمی‌کند و فقط باعث ابتذال و انحراف است.»
    این واکنش‌ها نشان داد سلبریتی‌هایی که می‌کوشند ضعف‌های خود را پشت نقاب سیاسی پنهان کنند، حتی در اردوگاه حامیانشان نیز با بی‌اعتمادی و عصبانیت مواجه می‌شوند.
    این موارد شامل بسیاری از دیگر سلبریتی‌های ناموفق در اردوگاه ضدانقلاب نیز می‌شود که در حوزه‌های مختلف از جمله بازیگری و ورزش و ... دچار نقص‌هایی شدند اما به جای اینکه در کشور خود بمانند با سودای رویای غرب به کشورهای بیگانه رفتند اما در آنجا نیز ناموفق بودند اما به جای پذیرش نقص خود آن را به گردن جامعه و کشورشان می‌اندازند. موضوعی که یک نوع «سندرم روانی» مربوط به سلبریتی های ایرانی را نشان می‌دهد که در آن با عدم پذیرش نقص‌های خود فضای سیاسی و اجتماعی را مقصر جلوه می‌دهند.
    هر چند این ژست و بهانه گیری‌های انتقادی بیشتر از این که به آنان وجاهت دهد، هرچند در کوتاه مدت برای این افراد حمایت ضدانقلاب را داشته باشد اما در بلند مدت به ضرر آنان تمام می‌شود.
    ماجرای اخیر نشان داد افول سلبریتی‌ها را نمی‌توان با ژست سیاسی پوشاند. ادعای «کنسرت ندادن تا زمانی که جمهوری اسلامی هست» شاید در نظر این خواننده کهنسال نوعی قهرمان‌سازی از خود بوده باشد، اما بیش از پیش وی را در اذهان عموم بی‌وجهه کرد.این نشان می‌دهد که فضای اپوزیسیون به طور واقعی به یک بازار سیاسی و کاسبی تبدیل شده است که سلبریتی‌های خارج نشین برای رسیدن به این موارد از آن تا پایان استفاده می‌کنند اما حالا وضعیت وخیم این سلبریتی‌ها به خوبی نشان می‌دهد که این بازار بسیار کساد و بی‌رونق است.
     
     
     
     
     
     
     

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما