چهارشنبه 20 خرداد 1405 - Wed 10 Jun 2026
  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • لحظه درگیری بین شیر ماده و گورخر در آب /فیلم

  • مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است

  • واکنش جالب خانواده شجریان به پهلوی / فیلم

  • اولین حکم انتصاب رهبرانقلاب صادر شد

  • اهمیت حمله ایران به رامات دیوید

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ امروز ۲۰ خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414667
    تاریخ انتشار: 19/آذر/1404 - 11:36

    اجرای طرح زوج و فرد تا عید

    تهران همچنان آلوده است، دبیر کارگروه آلودگی هوا می‌گوید که طرح‌وزوج فرد را تا عید اجرا می‌کنیم.

    اجرای طرح  زوج و فرد تا عید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

     ۱۹ روز است که تهران به کما رفته و با وجود بارش باران، آلودگی هوا همچنان پابرجاست.دبیر کارگروه آلودگی هوا حسن عباس‌نژاد دقایقی پیش به فارس گفت که برای کاهش موقت آلودگی، طرح زوج و فرد از درب منزل تا پایان اسفند اجرا خواهد شد.از ابتدای آذر ماه تهران آلوده شد و در این مدت، ۸ روز مدارس تعطیل و ادارات به شکل دورکاری فعالیت کردند، اما با این وجود، تهران دو بار آلوده‌ترین شهر جهان شد.از صبح امروز باران در تهران آغاز شده است، اما شاخص آلودگی هوا همچنان در وضعیت ناسالم قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود از ابتدای هفته آینده دوباره انباشت آلاینده‌ها افزایش یابد.
    دبیر کارگروه آلودگی هوا گفت که تا اطلاع ثانوی محدودیت تردد در تهران اعمال خواهد شد تا میزان آلاینده‌ها کاهش یابد، اما در صورت بروز هر مورد خاص، تصمیمات جدید اتخاذ خواهد شد.

    قانون هوای پاک در کشور به‌طور کامل اجرا نمی‌شود و بر اساس اعلام وزارت بهداشت، هر ساعت ۷ نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند.کارشناس بهداشت رضا حقانی می‌گوید که اجرای قانون هوای پاک نیازمند بودجه است و هیچ‌کس برای آن بودجه اضافه اختصاص نمی‌دهد.

    در مقابل، کارشناس ترافیک حسین یاراحمدی با تاکید بر این که ۲۰ دستگاه مسئول آلودگی هوا هستند، می‌گوید در برخی موارد بودجه وجود دارد، اما هیچ‌کس قانون را اجرا نمی‌کند.کارشناسان معتقدند که دولت باید بودجه لازم برای اجرای قانون هوای پاک را پیش‌بینی کند و همچنین دستگاه قضا نیز باید در زمینه ترک فعل‌ها ورود کند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما