سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414496
    تاریخ انتشار: 16/آذر/1404 - 21:47

    امشب آسمان صحنه دیداری کم‌نظیر می‌شود؛ ملاقات ماه و مشتری در آسمان جوزا+عکس

    در شامگاه امشب یکشنبه ۱۶ آذر، آسمان میزبان همنشینی تماشایی ماهِ پس از بدر و مشتری درخشان خواهد بود و به‌گفته مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران، این دو جرم آسمانی را در صورت فلکی جوزا با جدایی تنها ۳.۶۷ درجه در کنار هم قرار می‌دهد و یکی از زیباترین قاب‌های نجومی پاییز را رقم می‌زند.

    امشب آسمان صحنه دیداری کم‌نظیر می‌شود؛ ملاقات ماه و مشتری در آسمان جوزا+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    مهندس مسعود عتیقی در گفت‌وگویی، اعلام کرد: در شامگاه امشب یکشنبه ۱۶ آذر زمان همنشینی مَه و مشتری خواهد بود. در این رخداد نجومی این اجرام در صورت فلکی دو پیکر (جوزا) به ملاقات یکدیگر می‌روند.

    Preview
     
     
     
    همنشینی مَه و مشتری
     
    عتیقی با اشاره به وضعیت ماه پس از بدر، اظهار کرد: ماه پس از رسیدن به وضعیت بدر، با حدود ۸۹ درصد درخشندگی و غول منظومه خورشیدی سیاره هرمز (مشتری) با قدر منفی ۲.۶، در ساعت ۲۰:۲۱ شبانگاه ۱۶ آذر در جدایی ۳.۶۷ درجه‌ای نسبت به یکدیگر قرار می‌گیرند.
     
    مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران با اشاره به رویداد نجومی امروز یکشنبه، ۱۶ آذر گفت: یکشنبه ۱۶ آذر، سیاره تیزپای تیر با قدر منفی ۰.۵ به حداکثر کشیدگی غربی خود می‌رسد و جدایی ۲۰.۷ درجه از خورشید خواهد داشت.
     
    وی توضیح داد: با وجود اینکه سیاره درخشان ناهید در این تاریخ به افق بسیار نزدیک است و ممکن است رصد آن دشوار باشد، در این بامداد فرصت مناسبی برای مشاهده سیاره تیر در جنوب شرق آسمان و در زمینه صورت فلکی میزان (ترازو) فراهم شد.
     
    امشب آسمان صحنه دیداری کم‌نظیر می‌شود؛ ملاقات ماه و مشتری در آسمان جوزا
     
    مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران تأکید کرد: این رویدادها، فرصتی مناسب برای علاقه‌مندان به آسمان پرستاره بود تا پدیده‌های نجومی مهم پاییز را تجربه کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما