سه شنبه 27 آبان 1404 - Tue 18 Nov 2025
  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413747
    تاریخ انتشار: 27/آبان/1404 - 10:08

    هکر حساب اوباما دستگیر شد

    مردی که در ۲۰۲۰ میلادی توئیتر را هک کرد و حساب های کاربران رده بالا از جمله باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا را به خطر انداخت به بازپرداخت بیت کوینی به ارزش ۴.۱ میلیون پوند محکوم شد.

    هکر حساب اوباما دستگیر شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    ارزش این دارایی‌ها معادل ۵.۴۰ میلیون دلار است. جوزف جیمز اوکانر، ۲۶ ساله، در آمریکا به اتهاماتی از جمله نفوذ به رایانه، کلاهبرداری و اخاذی اعتراف کرده و در سال ۲۰۲۳ به پنج سال زندان محکوم شد. اوکانر سال ۲۰۲۱ در اسپانیا بازداشت و پس از رأی دادگاه عالی این کشور مبنی بر اینکه آمریکا بهترین محل برای پیگرد قضائی اوست، به این کشور مسترد شد.

    سرویس دادستانی سلطنتی انگلیس اعلام کرد حکم بازیابی مدنی برای توقیف ۴۲ بیت‌کوین و سایر دارایی‌های رمزارزی مرتبط با این پرونده را دریافت کرده است. این دارایی‌ها از طریق سوءاستفاده از حساب‌های کاربری هک‌شده و درخواست ارز دیجیتال و تهدید افراد مشهور به‌دست آمده بود.

    آدریان فاستر، دادستان انگلیس، در بیانیه‌ای گفت: «ما از تمام اختیارات قانونی خود استفاده کردیم تا اطمینان یابیم حتی اگر فردی در انگلیس محکوم نشود، باز هم نتواند از فعالیت‌های مجرمانه‌اش سود ببرد.»

    این حکم هفته گذشته و پس از صدور دستور انسداد دارایی‌ها در فرایند استرداد صادر شد. دارایی‌های مسدودشده نیز توسط معتمد دادگاه به پول نقد تبدیل خواهد شد.

    در جولای ۲۰۲۰ یک حمله سایبری گسترده، حساب‌های کاربری جو بایدن – در آن زمان نامزد دموکرات‌ها – ایلان ماسک، باراک اوباما و چهره‌های مشهور دیگری از جمله بیل گیتس و وارن بافت را هدف قرار داد. در پی این حمله، توئیتر – که اکنون «ایکس» نام دارد – به طور موقت دسترسی حساب‌های تأییدشده را محدود کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما