دوشنبه 05 آبان 1404 - Mon 27 Oct 2025
  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412312
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1404 - 15:41

    3 ستاره مهاجم از استقلال حذف شدند ؟

    کارشناس فوتبال در خصوص تکروی بعضی بازیکنان استقلال گفت: فوتبال یک بازی گروهی است و ۱۱ نفر در نتیجه نقش دارند پس خودخواهانه بازی کردن و بازی تیمی اهمیت ندادن به تیم ضربه خواهد زد

     3 ستاره مهاجم از استقلال  حذف شدند ؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    هاشم حیدری در گفتگویی با اشاره به روند مثبتی که در استقلال در پیش گرفته و سه پیروزی متوالی کسب کرده است، گفت : آبی پوشان در سه بازی نشان دادند که در حال شکل گیری هستند و توانستند نمایش قابل قبولی از خود به جا بگذارند.

    وی با انتقاد از عملکرد مهاجمان استقلال در دیدارهای گذشته، گفت: مگر در یک بازی چند موقعیت برای یک مهاجم بدست می آید که به راحتی آن را از دست نباید بدهد. مهاجمان استقلال چندین موقعیت برابر مس رفسنجان، فجرسپاسی و الوحدات اردن داشتند که با بی دقتی از دست دادند.

    گل کردن این موقعیت ها در جدول به استقلال کمک خواهد کرد. مهاجمان نباید بی دقت باشند گلزن های بزرگی مثل مجیدی و عنایتی و برهانی در استقلال بودند که از فرصت ها به خوبی استفاده می کردند. این بازیکنان باید الگوی مهاجمان حال حاضر استقلال باشند تا از تک موقعیت هایی که بدست می آید نهایت استفاده را ببرند.

    کارشناس فوتبال در خصوص تکروی بعضی بازیکنان استقلال گفت: فوتبال یک بازی گروهی است و ۱۱ نفر در نتیجه نقش دارند پس خودخواهانه بازی کردن و بازی تیمی اهمیت ندادن به تیم ضربه خواهد زد. نمی‌خواهم از بازیکنی اسم ببرم ولی هستند بازیکنانی که فقط برای خودشان بازی می کنند و از کار تیمی غافل می شوند و دوست دارند بیشتر مورد تشویق هواداران قرار بگیرند.

    کارشناس فوتبال با ابراز رضایت از عملکرد دو خارجی و انتقاد از سایر بازیکنان خارجی استقلال تصریح کرد: یاسر و منیر به خوبی در استقلال جا افتاده و دیدیم که هم گل می‌زنند و هم پاس گل می‌دهند و نشان داده اند که چند پله از فوتبال ما بالاتر هستند و بطور حتم هرچه از بازی‌ها بگذرد از این دو بیشتر خواهیم شنید.

    مهاجم سابق استقلال تاکید کرد: رستم آشورماتوف هم در خط دفاع عالی کار کرده و نظم خوبی به دفاع داده است. اما متاسفانه ادان و نازون و جنپو چنگی به دل نزدند و جدایی آنها بیشتر به نفع استقلال خواهد بود. این تیم به بازیکنان خارجی نیاز دارد که تاثیرگذار باشند نه اینکه تنها سرمایه های استقلال را از بین ببرند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما