چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • افزایش قیمت محصولات ایران خودرو کلید خورد

  • واردات خودروهای برقی برای ناوگان عمومی تهران

  • بلژیک به کمک ترامپ مقابل ایران چشم دوخت

  • ستون پایداری و اقتدار ملی در اندیشه امام خامنه‌ای

  • سیدمجید بنی فاطمه/آقای ما

  • عملیات ویژه ضد راداری سپاه که موجب تسلیم آمریکا در مذاکرات شد +عکس

  • اسرائیلی شدن گروهک‌های ضدانقلاب+ سند

  • سید طالع باکویی / گلیرم کربلا

  • فیلم جدید از حمله به ضاحیه / فیلم

  • آمریکا اراده و توانی برای اجرای تعهدات خود ندارد

  • چرا اسرائیل به ضاحیه حمله کرد؟!

  • پرستوی یهودی و سقوط یک رئیس‌جمهور + عکس

  • انهدام هسته ۴ نفره تروریستی-تکفیری توسط وزارت اطلاعات

  • در بمباران‌ها خاموش بودند؛ امروز برای باخت تیم ملی فریاد می‌زنند

  • حاج قاسم کردستان که بود؟ + عکس

  • هدیه غافلگیرکننده سید مجید به فرزند شهید میرغفاری +عکس

  • حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه در بیروت +فیلم

  • هزینه‌های سرسام‌آور شکست ترامپ در برابر ایران

  • از اشک شوق تا هرج‌ومرج در خیابان‌های نیویورک / عکس

  • وقتی بهرام افشاری و هوتن شکیبا ستاره نشده‌ بودند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411955
    تاریخ انتشار: 30/مهر/1404 - 11:06

    ساپینتو تکلیف ستاره استقلال را روشن کرد

    مدافع تیم استقلال که تا هفته‌های قبل جزو بازیکنان نیمکت نشین این تیم بود حالا در آستانه بازگشت به ترکیب اصلی آبی‌پوشان قرار گرفته است.

     ساپینتو تکلیف ستاره استقلال را روشن کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روز نو ،

    عارف آقاسی که در ابتدای فصل جدید لیگ برتر و با سر و صدای زیاد و مبلغی هنگفت از تیم تراکتور قهرمان فصل گذشته به استقلال پیوست در روزهای اخیر حضور فعال و پرقدرتی در تمرینات استقلال داشته است.

    عارف آقاسی که در بازی قبلی این تیم مقابل مس رفسنجان پس از مصدومیت هم تیمی‌اش (سامان فلاح) در اواسط نیمه اول وارد زمین شد با ارائه یک فوتبال قابل قبول توانست نظر مثبت ساپینتو برای بازگشت به ترکیب اصلی آبی پوشان را به دست بیاورد.

    حضور همزمان آشورماتوف و آقاسی در قلب خط دفاعی استقلال این موقعیت را برای سازمان دفاعی این تیم ایجاد کرد که در دیدار مقابل مس رفسنجان پس از مدت‌ها که در دیدار مقابل تراکتور در هفته اول استقلال کلین‌شیت کرد برای دومین بازی در این فصل دروازه تیمش را بسته نگه دارد. همین موضوع از نگاه تیزبین کادر فنی و آنالیزورهای استقلال دور نمانده و با انتقال این نکات به ریکاردو ساپینتو او را در شرایط انتخاب جدی‌تر برای بازی مقابل الوحدات اردن قرار داده است.

    با توجه به توان بالای خط حمله تیم الوحدات که بازی آخر خود را با نتیجه ۶ بر صفر در کاپ حذفی اردن پشت سر گذاشته‌اند ساپینتو قصد دارد با تقویت خط دفاعی خود با حضور همزمان آقاسی و آشورماتوف با خیال راحت‌تر بازی تیم استقلال مقابل الوحدات اردن را دنبال کند.

    در صورت بازگشت آقاسی به ترکیب اصلی بازیکن پس از چندین هفته دوری از جمع نفرات ثابت استقلال این موقعیت را پیدا می‌کند که بار دیگر با تثبیت جایگاهش در این تیم به اردوی تیم ملی هم دعوت شده و در فیفا دی بعدی یکی از مهره‌های امیر قلعه‌نویی باشد.

    یادآور می شود؛ آقاسی آخرین بار در دیدار هفته چهارم استقلال در مصاف با پیکان(بازی استقلال بعد از شکست ۱-۷ از الوصل) از ابتدا در ترکیب تیمش حضور داشت که به دلیل یکی دو اشتباه در دقیقه ۵۰ از زمین بیرون رفت و جای خود را به محمدرضا آزادی داد. این تعویض ۲ دقیقه پس از گل دوم پیکان اتفاق افتاد و آبی پوشان در هنگام تعویض آقاسی ۱-۲ از پیکان عقب بودند. دیداری که در پایان با دو گل آسانی ۲-۲ به پایان رسید و ۲ امتیاز حساس خانگی از دست استقلال رفت.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما