سه شنبه 29 مهر 1404 - Tue 21 Oct 2025
  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411856
    تاریخ انتشار: 28/مهر/1404 - 21:49

    اهواز میزبان نوای علیرضا قربانی؛ گامی تازه در مسیر نشاط اجتماعی خوزستان

    در امتداد سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی دولت در خوزستان و با حمایت استاندار، صدای استاد علیرضا قربانی برای نخستین‌بار در اهواز طنین‌انداز می‌شود تا جلوه‌ای از شور، امید و زندگی را در خوزستان به نمایش بگذارد.

    اهواز میزبان نوای علیرضا قربانی؛ گامی تازه در مسیر نشاط اجتماعی خوزستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    این رویداد بزرگ فرهنگی که با هدف تقویت نشاط اجتماعی، ارتقای همبستگی ملی و بازآفرینی جایگاه فرهنگی خوزستان برنامه‌ریزی شده، گامی در جهت پیوند عمیق‌تر مردم با هنر اصیل ایرانی و احیای نشاط در چهره شهرهای استان است.

     
    به گفته دست‌اندرکاران، این برنامه تنها یک کنسرت موسیقی نیست، بلکه تبلور اراده‌ای جمعی برای دمیدن روح تازه‌ای در فضای فرهنگی و اجتماعی خوزستان است؛ استانی که همواره به عنوان خاستگاه شور، شعر و موسیقی در جنوب کشور شناخته می‌شود.
     
    استاندار خوزستان، سیدمحمدرضا موالی‌زاده، در حمایت از برگزاری این برنامه تاکید کرده است که موسیقی و هنر می‌توانند نقشی موثر در تحکیم پیوندهای اجتماعی و افزایش سطح نشاط عمومی ایفا کنند.
     
    وی بر ضرورت ایجاد فضاهای فرهنگی متناسب با شان مردم خوزستان و استفاده از ظرفیت هنرمندان ملی در این مسیر تاکید کرده است.
     
    علیرضا قربانی، خواننده خوش‌صدا و صاحب‌سبک موسیقی ایرانی، که آثارش همواره رنگ و بوی عشق، عرفان و اصالت دارد، در این برنامه با اجرای قطعاتی ماندگار، حال و هوایی متفاوت به فضای فرهنگی خوزستان خواهد بخشید.
     
    این کنسرت، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، هنرمندان و فعالان فرهنگی برگزار می‌شود و از نگاه ناظران فرهنگی، می‌تواند سرآغاز فصلی نو در شکوفایی فرهنگی و تقویت سرمایه اجتماعی در خوزستان باشد.
     
    خوزستان، سرزمین مقاومت و مهر، این بار با نوای دل‌انگیز استاد قربانی، پیام امید، زندگی و همبستگی را از دل خود به سراسر ایران مخابره خواهد کرد.
     
    براساس این گزارش، در حال حاضر زمان و مکان دقیق برگزاری کنسرت استاد علیرضا قربانی در اهواز نهایی نشده است؛ جزئیات مربوط به زمان اجرا، محل برگزاری و نحوه تهیه بلیت پس از جمع‌بندی نهایی و طی هماهنگی‌های لازم با مراجع ذی‌ربط، از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما