چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • ایران ممکن است محاصره دریایی ترامپ را با جنگ بشکند

  • شکایت پرسپولیس از استقلال

  • پزشکیان و پوتین دیدار کردند

  • آمریکایی‌ها مفهوم مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته‌اند/ هیچ فعالیت هسته‌ای در کوه کلنگ نداریم

  • وقتی گروه فشار چکش حذف را بالا می‌برد

  • حکمتِ تذکر مهم رهبر انقلاب به دولت+ عکس

  • ۸۰ شهروند قربانی کلاهبرداری دردیوار

  • قیمت میوه و تره بار امروز ۱۰ شهریور ۱۴۰۵

  • مشاهده یک حیوان عجیب در مشهد / فیلم

  • لحظه‌های ناب در عکاسی خیابانی / عکس

  • «عقرب زرد» چگونه از سیم‌خاردار نفس عبور کرد؟

  • شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف / فیلم

  • مصاحبه انتخاباتی نتانیاهو خشم کاربران خارجی را برانگیخت+ فیلم

  • امنیت آسمان تهران را مدیون این ۴۲ نفر بودیم

  • آمریکا تکان خورد، موشک خورد حاکمیت بلامنازع ایران بر تنگه هرمز

  • قیمت روز خودرو | جدول جدید امروز

  • ترکیدن لاک‌پشت زیر آرواره قدرتمند تمساح / فیلم

  • چای سبز واقعاً لاغرکننده است؟

  • طلا کشش افزایش قیمت نیافت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411851
    تاریخ انتشار: 28/مهر/1404 - 21:35
    رئیس فدراسیون والیبال خبر داد:

    صابر کاظمی به ایران منتقل می‌شود

    رئیس فدراسیون والیبال از تلاش تیم پزشکی و سفارت ایران برای انتقال صابر کاظمی به ایران خبر داد.

    صابر کاظمی به ایران منتقل می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    صابر کاظمی ملی‌پوش سابق والیبال ایران که در باشگاه الریان قطر عضویت دارد، جمعه شب (۱۸ مهر ۱۴۰۴) به کما رفته و در بیمارستانی در قطر بستری است. 

     
    میلاد تقوی رئیس فدراسیون والیبال در مورد آخرین وضعیت صابر کاظمی گفت: وضعیت صابر تغییری نکرده است. شب گذشته با آقای صالح‌آبادی سفیر ایران در قطر گفت‌و‌گو داشتیم و تلاش و رایزنی می‌کنیم تا با توافق بیمارستان قطر و هواپیمایی قطر با همان دستگاه‌هایی که الان وجود دارد، آقای کاظمی را به ایران منتقل کنیم. 
     
    او ادامه داد: اگر این کار را بکنیم شاید بتوانیم نظر قطعی‌تری در مورد وضعیت او بدهیم. با این حال تغییری در وضعیت او بوجود نیامده است. 
     
    تقوی در واکنش به اینکه خبر‌های ضد و نقیضی از جمله پایین آمدن سطح هوشیاری این بازیکن شنیده می‌شود، گفت: سطح هوشیاری او تغییری نکرده و مثل چند روز گذشته است. از رسانه‌ها خواهش می‌کنم اخبار ضد و نقیض را اعلام نکنند، چون خانواده ایشان تحت فشار و مردم هم نگران هستند. نباید هم بی‌دلیل آنها را خوشحال و یا بی دلیل نگران کنیم. مرجع اطلاع‌رسانی در مورد آقای کاظمی فدراسیون والیبال است و ما هم بی‌وقفه در این مورد اطلاع‌رسانی می‌کنیم. مردم در این مورد فقط به اخبار رسمی رجوع کنند.
     
    تقوی در مورد زمان انتقال صابر کاظمی به ایران گفت: تا آخر وقت امروز تلاش می‌کنیم که اطلاعات دقیقی در این مورد اعلام کنیم.
     
    رییس فدراسیون والیبال همچنین در مورد ابهامات زیادی که نسبت به علت حادثه اتفاق افتاده برای صابر کاظمی وجود دارد و وجود گمانه‌زنی‌های مختلف، تصریح کرد: در حال حاضر تمام تمرکز ما بر روی سلامتی صابر کاظمی است. فرصت داریم و مستندات لازم هم در حال جمع آوری است. قطعا بعد از مشخص شدن شرایط پزشکی او، این موضوع هم پیگیری خواهد شد. 
     
    او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه باشگاه قطری با فدراسیون والیبال ایران همکاری‌های لازم را در مورد وضعیت صابر کاظمی دارد یا خیر؟ گفت: بله همکاری دارد. سفارت ایران در قطر کمک‌های زیادی انجام می‌دهد. فدراسیون والیبال قطر همکاری‌های زیادی دارد و امیدوارم نتیجه همه این کمک‌ها این باشد که خبر خوشی را در مورد صابر کاظمی اعلام کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما