دوشنبه 24 شهريور 1404 - Mon 15 Sep 2025
  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409325
    تاریخ انتشار: 24/شهريور/1404 - 14:02

    حمایت بازیگر سلطنت‌طلب از حمله اسرائیل به ایران+عکس و فیلم

    حمید فرخ‌نژاد اخیراً در گفت‌وگو با شبکه صهیونیستی اینترنشنال، از حمله اسرائیل به ایران حمایت کرده و خواستار حمله مجدد این رژیم به ایران شده است.

    حمایت بازیگر سلطنت‌طلب از حمله اسرائیل به ایران+عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    حمید فرخ‌نژاد، بازیگر سابق سینمای ایران، بعد از خروج از کشور در جرگه و گروه سلطنت‌طلبان و در کنار رضا پهلوی جای گرفت. فرخ‌نژاد بارها با شبکه فارسی‌زبان اینترنشنال مصاحبه کرده و به تازگی نیز، در این شبکه ضدایرانی حاضر شده و ضمن حمایت از حمله نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران، خواهان حمله دوباره این رژیم به ایران نیز شده است.
    فرخ‌نژاد مدعی است که جنگ تحمیلی اسرائیل علیه ایران، صرفاً جنگی علیه حکومت است و ارتباطی با ایران ندارد و یا به عبارت دیگر، جنگ علیه مردم ایران نیست؛ اما این بازیگر، در حالی چنین اظهاراتی را عنوان می‌کند که در جنگ دوازده‌روزه تحمیلی، بسیاری از مناطق مسکونی ایران و بسیاری از شهروندان و غیرنظامیان ایرانی توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی مورد هدف قرار گرفتند.
    همچنین فرخ‌نژاد مدعی شده است که «اسرائیل دارد به ما کمک می‌کند... چرا ما نباید دست به دامان اسرائیل بشویم؟».
    اما «روزبه اسکندری» تحلیلگر سیاسی و برادر «لاله اسکندری»‌ درباره این ادعا ـ که بگذارید اسرائیل بمباران کند تا جمهوری اسلامی برود دوباره می‌سازیم ـ می‌گوید: «چه چیزی را می‌سازید؟ مگر می‌زیرساخت‌ها را به این راحتی ترمیم کرد؟ اگر پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها و شبکه‌های آب‌رسانی از بین بروند، چه کسی می‌خواهد آن‌ها را بازسازی کند؟ مگر در لیبی، عراق و سوریه بازسازی شد که در ایران می‌خواهیم بازسازی کنیم؟».
    هرچند حمید فرخ‌نژاد در اظهارت قبلی‌اش نشان داده که مردم ایران برای او اهمیتی ندارند. وی در مصاحبه‌ای گفته بود: «من چیزهایی دارم که شما ندارید، من خانواده دارم! من [یک] پسر دارم، خیلی دوستش دارم و نمی‌خواهم خم به ابرویش بی‌افتد. جمعیت ایران هشتاد میلیون... این هشتاد میلیون برایم مهم نیست اگر زمانی خم به ابروی بچه‌ام بیاید».
     
     
     
    نکته‌ای که درباره حمید فرخ‌نژاد باید به آن توجه داشت، این است که این شخص بعد از رفتن از ایران، همواره به هر دری زده است و همه تلاش خود را ـ ازجمله گریه نمایشی و عکس یادگاری با پرچم ساواک ـ به کار گرفته تا بتواند در آمریکا زندگی خود را تأمین کند.
     
     
    سلبریتی‌هایی که در جریان اغتشاشات مختلف به خارج از کشور رفتند، وضعیت نابسامانی دارند و حتی اقدام به اشتغال در تاکسی‌های اینترنتی کرده‌اند؛ فرخ‌نژاد نیز سعی کرده برای گذران زندگی خود در آمریکا به هر شاخه خشکیده‌ای چنگ بزند.
     
     

     


    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما