جمعه 03 مهر 1405 - Fri 25 Sep 2026
  • استوری خبرساز امیرحسین قیاسی درباره قایدی

  • پشت پرده استقبال کم‌سابقه ترامپ از شی

  • اتفاق تلح برای دختر ایرانی در ژاپن

  • قیمت خودروهای مونتاژی؛ جهش سه میلیاردی از ابتدای سال!

  • قیمت گازوئیل اروپا تاریخ‌ساز شد

  • بیسیم‌‌چی که بعد از اسارت مظلومانه شهید شد

  • کاناوارو قلعه‌نویی را ۶ تایی کرد

  • عامل آتش‌زدن مسجد تهرانپارس در یزد دستگیر شد

  • مدال نقره ایران با یک پرش تماشایی+ فیلم

  • رزمایش ۴۰ هزار نفری موتورسواران جانفدا در پایتخت /فیلم

  • افزایش عرضه و ثبات نسبی بازار گوشت در پاییز

  • در جلسه لاوروف و عراقچی چه گذشت؟

  • شهادت پاداش صبر، رفتار و مظلومیت شهید لاریجانی بود

  • هشدار اطلاعاتی از رویارویی مستقیم ناتو و روسیه!+عکس

  • وحشی‌بازی ضدانقلاب در مقر سازمان ملل

  • پزشکیان: ما جنگ را انتخاب نکردیم

  • حسین عبدی استعفا داد

  • پالس نتانیاهو به شبکه آشوب‌گران ایران در سازمان ملل

  • ارتباط نوع خواب و کاهش خطر ابتلا به ۸۳ بیماری

  • اولیانوف: بازگشت بازرسان آژانس به ایران ممکن نیست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409320
    تاریخ انتشار: 24/شهريور/1404 - 13:16

    پلیس راهور: جریمه اشتباهی نداریم!

    درحالی‌که جرایم رانندگی اشتباهی موجب نارضایتی مردم شده بود رئیس پلیس راهور کشور می‌گوید که با ارتقای سامانه اجرائیات و تجهیز آن به ربات‌های چک اپراتوری، خطای انسانی در ثبت جرایم به حداقل رسیده است.

    پلیس راهور: جریمه اشتباهی نداریم!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    خوشبختانه امروز در حوزه اعتراض به جرایم، حتی یک مورد هم از ثبت اشتباه جریمه به‌صورت تلفنی یا حضوری به ما گزارش نشده است؛ این خبر را رئیس پلیس راهور فراجا سردار سیدتیمور حسینی می‌گوید.
    دستکاری در ارقام پلاک، کالیبره نبودن دوربین‌ها یا مخدوش کردن پلاک خودروها از عوامل ثبت نادرست جرایم رانندگی بود که موجب نگرانی و نارضایتی شهروندان شده بود تا آنجا که مخاطبان فارس من با ثبت چندین پویش در سامانه فارس من پیگیری این موضوع را از مسؤولان خواستار شدند.
    سردار حسینی می‌گوید که از ۳ سال پیش، یک ربات برای چک اپراتوری روی سامانه اجرائیات راه‌اندازی شده و تمام جرایم ثبت‌شده را پیش از نهایی شدن بررسی مجدد کرده و باعث شده میزان خطا در ثبت جرایم به حداقل برسد. البته ادعا نمی‌کنیم که خطا به صفر رسیده اما نسبت به گذشته، آمار اشتباهات به شکل چشمگیری کاهش یافته است.وی همچنین می گوید که رسیدگی غیرحضوری به اعتراضات جرایم رانندگی به‌صورت پایلوت همزمان با هفته فراجا در مهرماه آغاز می‌کنیم.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما