دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409232
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1404 - 12:36

    داماد داعشی‌ها یهودی از آب درآمد! + اسناد

    سوزان آزمایش در مصاحبه‌ای با مجله فرانسوی فیگارو در سپتامبر ۲۰۲۲ (همزمان با انتشار کتابش) تلویحاً به اتوبیوگرافیک بودن رمان خود اعتراف می‌کند.

    داماد داعشی‌ها یهودی از آب درآمد! + اسناد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق ،

    مصطفی آزمایش، مأذون اخراجی و چهره مطرود طریقت سلطانعلیشاهی (گنابادی) در سال‌های اخیر بی‌پرده خود و باند تبهکارش را به خدمت رژیم غاصب صهیونیستی درآورده است. او با تولید و انتشار برنامه‌های تصویری پی‌درپی، نقش «سفیدشویی» برای سیمای خون‌آلود رژیم کودک‌کش اسرائیل را ایفا می‌کند؛ رسانه‌ها و صفحات وابسته به او نیز شبانه‌روز، عملاً بازوی تبلیغاتی موساد و پروژه‌های ارتش اسرائیل به زبان فارسی شده‌اند.

    اما پرسش اساسی اینجاست که چه عاملی موجب شد که این مرد هزار چهره، تمام توان خود و باند تحت امرش را یکسره در خدمت صهیونیسم و ارتش اسرائیل قرار دهد و برای خوش‌خدمتی به اسرائیلی‌ها از هیچ اقدامی دریغ نکند؟

    بی‌تردید دلایل متعددی در این زمینه نقش دارند، یکی از مهم‌ترین زمینه‌های سرسپردگی آزمایش به صهیونیست‌ها، پیوندهای خانوادگی اوست، بر اساس شواهد آشکار و تکان‌دهنده، وی دختر خود، سوزان آزمایش را به ازدواج یک یهودی صهیونیست از نژاد اشکنازی مقیم فرانسه با نام اصلی لورن ساستر (Laurent Suster) درآورده است.

    رمان بازجویی؛ اعترافی به سبک داستان

    سوزان در کتاب داستانی خود با عنوان «بازجویی» که حال و هوایی نیمه‌اتوبیوگرافیک دارد به‌گونه‌ای غیرمستقیم بخشی از زندگی شخصی‌اش را بازتاب داده است، شخصیت اصلی این کتاب، دختری ایرانی‌الاصل و شرقی به نام آواست که در پاریس رشد کرده و پدرش یک درویش ایرانی است که سال‌ها پیش به فرانسه گریخته است.

    او با یک یهودی اشکنازی با نام مستعار سیمون ازدواج می‌کند و برای ماه‌عسل به اسرائیل سفر می‌کند؛ اما در فرودگاه بن‌گوریون، به دلیل تابعیت، نژاد و ظاهرش، از سوی نیروهای امنیتی اسرائیل (شین‌بت) بازجویی می‌شود و روایت داستان از همین نقطه آغاز می‌گردد.

    لحن کتاب به‌روشنی القا می‌کند که نویسنده شیفته اسرائیل و جامعه صهیونیستی است؛ تا جایی که خود را عملاً جدا و در تعارض با هویت ایرانی و ریشه‌های مذهبی معرفی می‌کند.

    رصد سوابق و فعالیت‌های رسانه‌ای و شغلی لورن ساستر نشان می‌دهد او صرفاً یک فرد عادی نیست. وی یهودی صهیونیست اشکنازی است که سابقه معاونت در یکی از بخش‌های وزارت اقتصاد و دارایی فرانسه و نیز فعالیت در سفارت فرانسه در اندونزی را دارد. او به‌طور آشکار دلبسته رژیم اسرائیل است و سالانه سفرهایی به سرزمین‌های اشغالی انجام می‌دهد.

    تصاویر منتشرشده از مراسم ازدواج او و سوزان نیز نشان می‌دهد که این پیوند به‌طور کامل بر اساس سنت‌های یهودی برگزار شده است. حتی تبریک‌ها و پاسخ‌ها در شبکه‌های اجتماعی به زبان و اصطلاحات یهودی_عبری بوده است. بر اساس اسناد موجود، تاریخ رسمی ازدواج آنان به سال ۲۰۲۲ بازمی‌گردد، هرچند آشنایی و روابطشان سال‌ها قبل آغاز شده بود.

    اعترافات سوزان در مصاحبه‌ها

    سوزان آزمایش در مصاحبه‌ای با مجله فرانسوی فیگارو در سپتامبر ۲۰۲۲ (همزمان با انتشار کتابش) تلویحاً به اتوبیوگرافیک بودن رمان خود اعتراف می‌کند. وی در مصاحبه دیگری با رسانه‌ای یهودی-فرانسوی موسوم به Akadem، در پاسخ به این سؤال که: «آوا چه کسی است؟» می‌گوید: «یک صوفی ایرانی‌الاصل که پدرش نماینده صوفیان در خارج از ایران است!» و در برابر پرسش بعدی که آیا این داستان زندگی خود اوست، به نوعی آن را تائید می‌کند و از تجربه سفرش به اسرائیل سخن می‌گوید.

    فارغ از بررسی احکام شرعی این ازدواج که تبیین آن را باید به بزرگان و اهل علم طریقت سلطانعلیشاهی واگذاشت، واقعیت این است که این اقدام، نهایت خوش‌خدمتی به صهیونیسم است. خانواده آزمایش با این کار، به‌وضوح اعلام کرده‌اند: «برای جلب اعتماد شما، آماده‌ایم همهٔ ضوابط قانونی، شرعی و طریقتی را زیر پا بگذاریم تا خاکساری خود را به شما ثابت کنیم.»

    عملکرد یک دههٔ اخیر مصطفی آزمایش نیز این معنا را به‌خوبی نشان می‌دهد، او عملاً با تولیدات تصویری، سازماندهی شبکه انسانی و رسانه‌ای فرقه خود و استفاده ابزاری از زبان دین، مسیر وابستگی به اسرائیل را تا آخر پیموده است.

    با کنار هم قرار دادن این شواهد، تصویر روشنی از آزمایش به دست می‌آید: درویش‌نمای اخراجی و التقاطی که معجونی از جَهلهٔ تصوف فرقه‌ای، بدعت، خودفروشی و وابستگی است. او نه‌تنها در عرصهٔ اعتقادی، سیاسی و اجتماعی دچار انحرافات بنیادین شده، بلکه از رهگذر پیوندها و تعلقات خانوادگی و رسانه‌ای نیز مستقیم در خدمت پروژه‌های دشمنان متخاصم ایران قرار گرفته است.

    پیوست قرآنی یادداشت برای تأمل و تدبر بیشتر

    برای آنان که باور به آیات وحیانی قرآن دارند و نور ایمان در قلب‌های آن‌هاست.

    ۱. نهی از ولایت یهود و نصاری

    یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْیهُودَ وَالنَّصَارَیٰ أَوْلِیاءَ ۘ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ ۚ وَمَنْ یتَوَلَّهُمْ مِنْکمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَا یهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ

    ای اهل ایمان! یهود و نصاری را سرپرستان و دوستان خود مگیرید، آنان سرپرستان و دوستان یکدیگرند [و تنها به روابط میان خود وفا دارند]؛ و هر کس از شما، یهود و نصاری را سرپرست و دوست خود گیرد از زمره آنان است؛ بی‌تردید خدا گروه ستمکار را هدایت نمی‌کند. (سوره مائده، آیه ۵۱)

    ۲. فقدان ایمان راستین، ریشهٔ سلطهٔ کفار

    وَلَوْ کانُوا یؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالنَّبِی وَمَا أُنْزِلَ إِلَیهِ مَا اتَّخَذُوهُمْ أَوْلِیاءَ وَلَٰکنَّ کثِیرًا مِنْهُمْ فَاسِقُونَ

    اگر به خدا و پیامبر و آنچه بر او نازل شده ایمان می‌آوردند، [از برکت آن ایمان] کفّار و مشرکان را سرپرست و دوست خود نمی‌گرفتند؛ ولی بسیاری از آنان فاسق‌اند. (سوره مائده، آیه ۸۱)

    ۳. دشمنی آشکار یهود با مؤمنان

    لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکوا وَلَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِینَ آمَنُوا الَّذِینَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَی ذَلِک بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّیسِینَ وَرُهْبَانًا وَأَنَّهُمْ لَا یسْتَکبِرُونَ

    هر آینه دشمن‌ترین مردم نسبت به مسلمانان، یهود و مشرکان را خواهی یافت و با محبت‌تر از همه کس به اهل ایمان آنان را که گویند: ما نصرانی هستیم. این (دوستی نصاری نسبت به مسلمین) بدین سبب است که برخی از آنها دانشمند و پارسا هستند و تکبر و گردنکشی (بر حکم خدا) نمی‌کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما