یکشنبه 23 شهريور 1404 - Sun 14 Sep 2025
  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409214
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1404 - 10:19

    نخست‌وزیری دیوانه در دارالمجانینی به نام کابینه»

    خانواده‌های اسرای اسرائیلی در حمله‌ای بی‌سابقه به نتانیاهو، او را دیوانه‌ای خواندند که در کنار کابینه‌ای پر از وزرای مختل، بیش از ۷۰۰ روز فرزندانشان را در تونل‌های حماس گرفتار کرده است.

    نخست‌وزیری دیوانه در دارالمجانینی به نام کابینه»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

     شماری از خانواده‌های اسرای اسرائیلی نزد مقاومت غزه، روز شنبه به شدت از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو انتقاد کردند و او را مانع بازگشت اسرا از  نوار غزه به اسرائیل دانستند. عیناف تسانگااوکر مادر اسیر «ماتان»، سخنانش را چنین آغاز کرد: «امروز روز ۷۰۸ است که عزیزان ما در تونل‌های حماس در اسارت‌اند».  او نتانیاهو را مورد حمله قرار داد و گفت: «این هفته شاهد شکست فاجعه‌بار نخست‌وزیر بودیم؛ زمانی که جان گروگان‌ها را به خطر انداخت و تلاش کرد تیم مذاکره‌کننده حماس را ترور کند، در حالی که آنان مشغول مذاکره درباره آزادی پسرم بودند. رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ، دیروز گفت هرگاه پیشرفتی در مذاکرات حاصل می‌شود، نتانیاهو کسی را بمباران می‌کند.

     

    اما او رهبران حماس را هدف قرار نداد، بلکه فرصت ما خانواده‌ها برای بازگرداندن عزیزانمان را بمباران کرد». ایتسیک هورن پدر اسیر «ایتان»، نیز با لحنی تند گفت: «یک فرد دیوانه در میانه جمعی دارای اختلال روانی به نام کابینه وزارتی، تصمیم گرفته‌ هر کاری بکند تا پسرم ایتان را به کام مرگ بکشاند. کسی که می‌خواهد گروگان‌ها را به خانه بازگرداند، تیم مذاکره‌کننده حماس را در حین مذاکره برای آزادی پسرم و دیگر گروگان‌ها منفجر نمی‌کند».


    او افزود: «آقای نخست‌وزیر، از شما می‌خواهم رو در رو بنشینیم، پدری در برابر پدر، بدون رسانه، بدون فریب، بدون افشاگری. فقط به یک سؤال پاسخ دهید: اگر فرزندان شما در میان گروگان‌ها بودند، آیا آن‌ها نیز ۷۰۰ روز در تونل‌ها می‌ماندند؟ پس چرا فرزندان ما؟ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ روزی شوم بود به خاطر قاتلی از  غزه به نام السنوار، و از آن زمان تاکنون ۷۰۸ روز شوم را پشت سر گذاشته‌ایم به خاطر بنیامین نتانیاهو که بارها و بارها از رسیدن به توافق جامع و پایان جنگ سر باز زده است. نتانیاهو، تو ما را رها کردی و کشتی».

     

    عمری لیفشیتس، پسر اسیر کشته‌شده «عودید» نیز خطاب به ترامپ گفت: «آقای رئیس‌جمهور، نتانیاهو تمام تلاش خود را برای ناکام‌سازی هرگونه توافق به کار می‌گیرد. هر بار که فرصتی برای توافق و پایان جنگ نزدیک می‌شود، او تضمین می‌کند که آن را نابود کند. این بار، خودش مذاکرات را نابود کرد. شما می‌توانید جلوی او را بگیرید».او تأکید کرد: «ایالات متحده مهم‌ترین متحد اسرائیل است. این جنگ مدت‌ها پیش می‌توانست پایان یابد و اکنون هم به اسرائیل و هم به آمریکا آسیب می‌زند. از طرف اکثریت مردم اسرائیل به شما می‌گوییم: از نتانیاهو بخواهید این جنگ را پایان دهد. قاطع باشید، اجازه ندهید دوباره خرابکاری کند. ما خسته‌ایم. مردم اسرائیل از جنگ فرسوده شده‌اند. ما می‌خواهیم خواهران و برادرانمان را به خانه بازگردانیم و این تنها با توافق جامع و پایان جنگ ممکن است».

     


    زامیر حاییمی، عموی اسیر کشته‌شده «طال حاییمی» نیز گفت: «ما از اینجا خطاب به مردم اسرائیل فریاد می‌زنیم... برادرزاده‌ام طال برای دفاع از کیبوتس نیر یتسحاق، خانواده‌اش، جامعه‌اش و کشور اسرائیل به میدان جنگ رفت. بسیاری مانند او برای حفظ جان ما جنگیدند، اما دولت برای آن‌ها نجنگید. دولت تصمیم گرفت گروگان‌های زنده را رها کند تا سرنوشتشان مرگ باشد و اجساد کشته‌شدگان را نیز به فراموشی بسپارد».او ادامه داد: «طال نیز شایسته یک خاکسپاری محترمانه در اسرائیل است و ما باید همان‌گونه که او برای ما جنگید، برای او بجنگیم. فشار مردمی تنها ابزار دستیابی به توافق کامل و پایان جنگ است. هر روش دیگری جان سربازان قهرمان و گروگان‌ها را به خطر می‌اندازد. امشب با ما به خیابان‌ها بیایید... به راهپیمایی و  تظاهرات در نقاط مختلف، به هر جایی که مردم برای آزادی خواهران و برادرانمان که در اسارت حماس‌اند، تجمع کرده‌اند، بپیوندید!»

     


    این انتقادات در بستر موجی از تظاهرات مردمی در رژیم صهیونیستی مطرح شده‌اند. خانواده‌ها و فعالان مدنی خواستار پایان جنگ، بازگرداندن اسرا و پاسخ‌گویی دولت هستند. آن‌ها معتقدند فشار مردمی تنها راه رسیدن به توافقی جامع با حماس و پایان دادن به بحران جاری است. 

    نظرات بینندگان
    نظرات شما