شنبه 03 مرداد 1405 - Sat 25 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409218
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1404 - 11:04

    قیمت مصوب جدید تخم مرغ به زودی اعلام می‌شود

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: بنابر آمار از ابتدای سال ۴۲ هزارتن تخم مرغ مازاد از مرغداران خرید حمایتی شده است.

    قیمت مصوب جدید تخم مرغ به زودی اعلام می‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    حمیدرضا کاشانی مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۶۳ تا ۶۵ هزارتومان است که کماکان با قیمت تمام شده ۱۵ هزارتومان اختلاف دارد.

    به گفته وی، قیمت پیشنهادی ما برای هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۸۰ هزارتومان است که بنابر پیگیری های صورت گرفته بعد از گذشت ۲ سال قرار است تا پایان هفته قیمت جدید اعلام شود.

    کاشانی با بیان اینکه خرید حمایتی تخم مرغ متوقف شده است، افزود: با توجه به آنکه هفته گذشته قیمت تا حدی تثبیت شده است، خرید حمایتی نداشتیم و از هفته آینده با قیمت جدید، خرید حمایتی مجدد آغاز می شود.

    رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن درباره آخرین وضعیت خرید حمایتی تخم مرغ بیان کرد: بنابر آمار از ابتدای سال ۴۲ هزارتن تخم مرغ مازاد از مرغداران خرید حمایتی شده که ۷ هزارتن آن توسط پشتیبانی امور دام و ۳۵ هزارتن اتحادیه صورت گرفته است.

    وی تولید شهریورماه را ۱۱۵ هزارتن پیش بینی کرد و افزود: با تامین به موقع و مستمر نهاده دامی در نیمه دوم سال مشکلی در تولید نخواهیم داشت.

    کاشانی درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ گفت: بنابر آمار از ابتدای سال ۵۰ هزارتن تخم مرغ با ارزش ۵۰ میلیون دلار به ۱۰ کشور صادر شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما