پنجشنبه 06 شهريور 1404 - Thu 28 Aug 2025
  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408137
    تاریخ انتشار: 06/شهريور/1404 - 10:50

    قیمت انواع میوه و صیفی‌جات در تره بار

    افزایش دما و خشکسالی‌ سبب افزایش ۵۰ درصدی قیمت کاهو و خیار در بازار شده است.

    قیمت انواع میوه و صیفی‌جات در تره بار

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    بررسی ها نشان می دهد افزایش دما و خشکسالی‌های شدید باعث سوختن بوته‌ها و کاهش عملکرد محصولات کشاورزی از جمله کاهو و خیار شده است. از سوی دیگر صادرات آن به کشورهای همسایه هم این مساله را تشدید کرده که مجموع این عوامل، عرضه روزانه محصولات به میدان مرکزی تهران را کاهش داده است و همین امر قیمت‌ها را نسبت به ماه گذشته افزایش چشمگیری داده است.

    درصد میدانی بازار نشان می دهد عرضه خیار و کاهو به بازار نسبت به ماه گذشته افت ۵۰ درصدی داشته است؛ به طوری که این امر منجر به افزایش ۵۰ درصدی قیمت‌ها شده است. برای مثال قیمت هر کیلو خیار در میدان مرکزی تره‌بار بین ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان است، البته این مساله برای کاهو هم صدق می‌کند و عرضه آن را نیز به یک‌سوم کاهش داده است؛ به طوری که قیمت آن در میدان مرکزی تره‌بار به ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان رسیده ولی در خرده فروشی و سایت های فروش به ۱۰۰ هزار تومان هم می رسد. 

    افزایش قیمت خیار درحالی رقم خورده است که قیمت عمده‌فروشی خیار گلخانه‌ای تا ماه پیش بین ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان در نوسان بود، اما اکنون در بازار میوه و تره بار به ۵۰ هزار تومان رسیده و در خرده‌فروشی‌ها، این قیمت تا ۱۰۰ هزار تومان هم درنوسان است که این رقم در مقایسه با سال گذشته حدوداً ۲ تا ۳ برابر سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

    قیمت کاهو نیز که تا ماه گذشته در میدان مرکزی میوه و تره‌بار بین ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان بود اکنون به هر کیلو ۵۰ هزار تومان نیز رسیده است که نسبت به سال گذشته که قیمت آن ۳ تا ۵ هزار تومان بود افزایش قیمتی حدود ۶۰۰ درصدی داشته است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما