چهارشنبه 05 شهريور 1404 - Wed 27 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408079
    تاریخ انتشار: 05/شهريور/1404 - 14:11

    ادعای اسرائیلی: مرگ ۲ رئیس عربی نزدیک است

    نظام الجولانی آمادگی دارد به خواسته‌های امنیتی اسرائیل تن دهد؛ از جمله دور نگه‌داشتن گروه‌های جهادی از مرزها، حمایت از اقلیت دروزی، و خودداری از هرگونه تجمع نظامی که ممکن است تهدیدی برای اسرائیل باشد.

     ادعای اسرائیلی: مرگ ۲ رئیس عربی نزدیک است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    یک روزنامه نزدیک به دستگاه امنیتی اسرائیل سرنوشت شومی را برای «۲ رئیس‌جمهور عرب» پیش‌بینی کرد. آیا این یک تحلیل امنیتی است یا یک برنامه‌ریزی هدفمند؟ 

     روزنامه عبری «اسرائیل هیوم» مدعی شد که ابومحمد الجولانی رئیس شورشیان حاکم بر دمشق که خود را رئیس‌جمهور دوره انتقالی در این کشور معرفی می‌کند، ممکن است هر لحظه جانش را از دست دهد و علاوه بر او، جایگاه جوزف عون رئیس‌جمهور لبنان نیز بی‌ثبات ارزیابی شده است؛ موضوعی که به گفته این روزنامه، چالش‌های امنیتی جدی برای اسرائیل ایجاد کرده است. 

    اسرائیل هیوم سپس به نقش آمریکا در تدوین توافق امنیتی جدید با سوریه اشاره کرد و هدف آن را صرفاً تأمین منافع اسرائیل ندانست، بلکه مدعی شد که این توافق در راستای منافع نظام الجولانی نیز هست. «نظامی که به دنبال تأمین منابع مالی برای بازسازی و تقویت مشروعیت خود است و می‌داند که مسیر تحقق این اهداف از همکاری با واشنگتن و تل‌آویو می‌گذرد». 

    این رسانه عبری‌زبان تأکید کرد که نظام الجولانی آمادگی دارد به خواسته‌های امنیتی اسرائیل تن دهد؛ از جمله دور نگه‌داشتن گروه‌های جهادی از مرزها، حمایت از اقلیت دروزی، و خودداری از هرگونه تجمع نظامی که ممکن است تهدیدی برای اسرائیل باشد. 

    این رسانه همچنین به نزدیکی سوریه و ترکیه پرداخت و هشدار داد که این روند، مشابه وضعیت لبنان، خطراتی در پی دارد؛ به‌ویژه به دلیل روابط نزدیک الجولانی با رئیس‌جمهور ترکیه رجب طیب اردوغان و همچنین قطر، که ممکن است محور سنی رادیکالی را جایگزین محور ایران و شیعه کند؛ محوری که اسرائیل آن را تهدید اصلی می‌داند. 

    با وجود این خطرات، «اسرائیل هیوم» معتقد است که منافع امنیتی حاصل از این توافق‌ها در سوریه و لبنان، این روند را قابل‌قبول می‌سازد؛ اما هشدار داده که «تاریخ خونین این دو کشور ممکن است تکرار شود، اگر تدابیر دیپلماتیک رعایت نشود«. 

    این روزنامه بر لزوم انعقاد توافق‌ها با دولت‌ها و نهادها، نه افراد، تأکید کرده و خواستار میانجی‌گری آمریکا، فرانسه و برخی کشورهای عربی برای تضمین استمرار حمایت‌های سیاسی و امنیتی شده است. 

    در پایان، «اسرائیل هیوم» مدعی شد که توافق‌های در حال شکل‌گیری با سوریه و لبنان نتیجه موفقیت‌های نظامی همراه با دیپلماسی دقیق است؛ چیزی که اسرائیل در غزه فاقد آن است، جایی که نبود راهبرد سیاسی برای بهره‌برداری از دستاوردهای نظامی، موجب تشدید رکود و به خطر افتادن موفقیت‌ها در سایر مناطق شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما