دوشنبه 27 مرداد 1404 - Mon 18 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • نقد بیانیه جبهه اصلاحات به سبک علامه مصباح

  • راز تهدید «کاتس» علیه لبنان پس از سخنرانی آتشین شیخ «نعیم قاسم»

  • پیام تسلیت به خانواده های محترم فلاح نژاد

  • «مسیر ترامپ» بدترین سناریو است که منجر به جدایی ایروان از تهران می‌شود

  • اختاپوس صهیونیسم

  • دوباره قفقاز از دست رفت!

  • پشت کدام میز مذاکره می‌کنید؛ همان که بمباران شده است؟!

  • آیا کریدور جعلی زنگزور راه‌حل نظامی دارد؟

  • قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد

  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407496
    تاریخ انتشار: 26/مرداد/1404 - 22:15

    استرداد متهم کلاهبردار ۲۷ هزار میلیاردی به کشور

    رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد یک نفر به اتهام اخلال در نظام اقتصادی با قاچاق ارز به ارزش ۲۷ هزار میلیارد ریال، به کشور خبر داد.

    استرداد متهم کلاهبردار ۲۷ هزار میلیاردی به کشور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    سردار مجید کریمی رئیس پلیس بین‌الملل فراجا اظهار کرد: براساس اعلام مرجع قضائی، یک نفر به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور، تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند.

     
    رئیس پلیس بین‌الملل در تکمیل این خبر گفت: این متهم، با همدستی و همکاری چند تن از نزدیکان خود با راه‌اندازی یک شبکه فساد مالی از طریق تاسیس چندین شرکت کاغذی، نسبت به دریافت مبالغی از شعب ارزی یکی از بانک‌های کشور جهت واردات کالا اقدام کرده و پس از عدم پرداخت تعهدات صورت گرفته بعد از گذشت دو سال به همراه حدود ۲۷ هزار میلیارد ریال، به‌صورت غیرقانونی از کشور متواری می‌شوند.
     
    این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پلیس بین‌الملل فراجا در راستای تامین امنیت شهروندان و پیگیری حقوق عامه مردم، با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و در بالاترین سطح دیپلماسی انتظامی و تعامل با کشور‌های همسایه، نسبت به هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی اقدام و علیه وی اعلان قرمز صادر و شناسایی این فرد به صورت ویژه در دستور کار کشور‌های منطقه قرار گرفت.
     
    رئیس پلیس بین‌الملل فراجا گفت: با هماهنگی صورت گرفته میان پلیس بین‌الملل فراجا و پلیس کشور مورد نظر، این متهم در یکی از کشور‌های همسایه شناسایی و دستگیر شده و جهت سیر مراحل قضایی به جمهوری اسلامی ایران مسترد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما