شنبه 18 مرداد 1404 - Sat 09 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مذاکرات وارونه

  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406922
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1404 - 21:11
    نماینده کرمان و راور در مجلس:

    نماز جمعه پناهگاه فرهنگی عقیدتی مردم است

    نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم ما به تریبون نماز جمعه به‌چشم پناهگاه فرهنگی و عقیدتی نگاه می‌کنند؛ این جایگاه رفیع، با اندیشه و اخلاص امامان جمعه زنده و مؤثر می‌ماند.

    نماز جمعه پناهگاه فرهنگی عقیدتی مردم است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل ازایسنا

    شهباز حسن‌پور ۱۷ مرداد در حاشیه معرفی امام جمعه جدید ماهان کرمان اظهار کرد: نماز جمعه، تجلی وحدت اسلامی و صحنه‌ای برای همدلی امت با امام است؛ جایی که دل‌ها با ذکر خدا آرام می‌گیرند و اراده‌ها برای ساختن جامعه‌ای مؤمنانه تقویت می‌شود.

     
    وی افزود: در خطبه‌های نماز جمعه، دین با سیاست در آمیخته و صدای مردم از تریبون دین شنیده می‌شود، این فریضه، تریبون فریاد عدالت‌خواهی و بیداری است.
     
    حسن‌پور گفت: حضور در نماز جمعه، نه‌تنها عبادت است، بلکه بیعتی دوباره با آرمان‌های انقلاب، امام و رهبری محسوب می‌شود.
     
    نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در سایه نماز جمعه، مردم و مسئولان در کنار هم قرار می‌گیرند، سخن می‌شنوند، سخن می‌گویند و با هم برای پیشرفت کشور تصمیم می‌گیرند.
     
    وی افزود: نماز جمعه، میعادگاه دل‌های مؤمن و سنگر دفاع از ارزش‌های دینی و انقلابی است؛ جایی که ایمان با بصیرت گره می‌خورد.
     
    حسن‌پور گفت: هر گام به سوی نماز جمعه، گامی است به سوی تعالی فرد و اصلاح جامعه؛ عبادتی که آثار اجتماعی و سیاسی آن بی‌نظیر است.
     
    وی افزود: نماز جمعه، آیینه‌ای است از شکوه امت اسلامی؛ محفلی که در آن، امت و امامت به هم می‌رسند و وحدت امت شکل می‌گیرد. در این فریضه بزرگ، نه‌تنها دل‌ها با یاد خدا جلا می‌یابد، بلکه جامعه نیز با هدایت الهی به سوی رشد و عدالت رهنمون می‌شود.
     
    حسن‌پور تصریح کرد: نماز جمعه، زبان گویای ملت و دیده‌بانی بیدار بر تحولات اجتماعی است؛ جایی که امت مسلمان، مواضع خود را با صراحت اعلام می‌کند.
     
    به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مجلس، وی بیان کرد: نماز جمعه سنگر ایمان و آگاهی است و امام جمعه، پرچم‌دار هدایت، وحدت و روشنگری در این سنگر مقدس. تریبون نماز جمعه، زبان امت و ندای حقیقت در دل جامعه است و امام جمعه، نماینده فکری و معنوی مردم در این جایگاه بلند.
     
    نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: تودیع و معارفه امام جمعه، تنها جابه‌جایی یک مسئولیت نیست؛ بلکه پاسداشت مجاهدتی است که در مسیر بصیرت‌افزایی و تقویت ایمان مردم و تداوم آن در آینده انجام شده است.
     
    وی افزود: از تلاش‌های مخلصانه امام جمعه پیشین که سال‌ها صدای روشنگری، تقوا و دلسوزی بود، صمیمانه قدردانی می‌کنم و برای امام جمعه جدید آرزوی توفیق و عزت در این مسیر الهی دارم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما