یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406912
    تاریخ انتشار: 17/مرداد/1404 - 20:24
    بسکتبال کاپ آسیا؛

    شاهکار یوزهای ایرانی روی سبد ژاپن

    تیم ملی بسکتبال ایران در دیداری نزدیک و پایاپای تیم ژاپن را شکست داد تا به صدر گروه خود در رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا برود.

    شاهکار یوزهای ایرانی روی سبد ژاپن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    تیم ملی بسکتبال ایران در دومین دیدار خود از سری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا از ساعت ۱۴:۳۰ امروز به مصاف ژاپن رفت. سوتیریس مانولوپولوس در این دیدار با توجه به اهمیت بازی با ژاپن تیم خود را در شرایطی به زمین فرستاد که کوارتر اول با نتیجه ۱۶ بر ۱۳ به سود سفیدپوشان ایران به پایان رسید.

     
    در کوارتر دوم ژاپنی‌ها به لطف پرتاب‌های سه‌امتیازی خود موفق شدند فاصله را کم کرده و در بخشی از زمان بازی پیش هم بیافتند. این کوارتر ۲۱ بر ۱۸ به سود بازیکنان سرزمین آفتاب تابان خاتمه یافت تا در مجموع، نیمه نخست با تساوی ۳۴ بر ۳۴ به پایان برسد. تیم ایران که از بابت میانگین قدی ۵ سانتی‌متر بلند از ژاپن بود به رخکتن رفت تا در ادامه بازی با تدابیر مانولوپولوس به زمین بازگردد.
     
    در این بازی حامد حدادی اسطوره بسکتبال ایران که به‌عنوان نماینده فدراسیون و مشاور فنی در کنار تیم ملی در جده عربستان قرار دارد تجربیات خود را در اختیار ملی‌پوشان جوان قرار داد و نکاتی را به آنها گوشزد می‌کرد.
     
    بسکتبال کاپ آسیا؛ شاهکار یوزهای ایرانی روی سبد ژاپن
     
    در کواتر سوم و در ابتدای نیمه دوم، پرتاب سه‌امتیازی سینا واحدی باعث شد تا ایران اولین امتیاز این بخش از زمان بازی را به نام خود کند. در این نیمه دو تیم با رقابتی سخت و نفس‌گیر، پایاپای پیش رفتند و در نهایت این بخش از زمان بازی با تساوی ۲۴ بر ۲۴ ( ۵۸ بر ۵۸) به پایان رسید تا کار به کوارتر چهارم و سرنوشت‌ساز کشیده شود.
     
    در شروع کوارتر چهارم بازهم ایران به امتیاز رسید تا بازی ۶۰ بر ۵۸ به سود ایران شود. در این کواتر تدابیر مانولوپولوس باعث شد ملی‌پوشان ایران بازی بهتری را نسبت به حریف قدرتمند خود به نمایش درآوردند و در نهایت ۷۸ بر ۷۰ به پیروزی دست یابند. با این نتیجه تیم ایران به صدر گروه خود رفت و بالاتر از ژاپن قرار گرفت.
     
    تیم ایران در نخستین بازی خود برابر گوام قرار گرفت که این بازی در نهایت با برتری ۷۷ بر ۵۲ تیم ملی ایران خاتمه یافت. بازی سوم ملی‌پوشان بسکتبال ایران یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ از ساعت ۲۱:۳۰ و برابر سوریه خواهد بود.
     
    تیم ملی بسکتبال ایران پس از برگزاری ۲ اردوی آماده‌سازی در کشورهای لبنان و روسیه و با انجام ۵ بازی تدارکاتی، راهی کشور عربستان شد تا کار خود را در رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵ آغاز کند. تیم ملی بسکتبال ایران در این رقابت‌ها در گروه B با تیم‌های گوام، ژاپن و سوریه همگروه است. ایران برای نوزدهمین بار حضور در رقابت‌های کاپ آسیا را تجربه می‌کند و در اولین دیدار خود موفق به برتری برابر گوام شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما