یکشنبه 12 مرداد 1404 - Sun 03 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • مکانیسم ماشه با مرگ برجام باطل شد فریب اروپا را نخورید

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406507
    تاریخ انتشار: 12/مرداد/1404 - 16:17

    یک فصل متفاوت در انتظار پرسپولیس

    برگزاری جلسات تمرینی سنگین پرسپولیس در اردوی ترکیه و تهران در حالی از سوی بازیکنان پیگیری می‌شود که ظاهرا فشار تمرینات به مراتب بیشتر از سال‌های اخیر بوده است.

     یک فصل متفاوت در انتظار پرسپولیس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی ،

    طبق اعلام کادر فنی پرسپولیس و در رسانه‌ها وحید هاشمیان اعضای این تیم در اردوی ترکیه و سپس ادامه تمرینات در تهران تحت تمرینات سنگین و فشرده بدنسازی قرار دارند.

    اخباری نیز در رابطه با تشکر وحید هاشمیان از اعضای تیم پرسپولیس برای تحمل این فشار و همزمان داشتن نظم و انضباط تیمی در طول مدت زمان برپایی اردوی ترکیه و تهران خبر می‌دهند.

    از افراد نزدیک به اردوی تیم پرسپولیس مطلع شدیم امید عالیشاه و وحید امیری کاپیتان‌های تیم پرسپولیس در این خصوص با وحید هاشمیان صحبت کرده و از وی بابت اجرای تمرینات منظم و به روز در طول مدت زمان برپایی اردوی بدنسازی تشکر کردند.

    این دو نفر که طی سال‌های اخیر تحت هدایت سرمربیان مختلفی در پرسپولیس کار کرده‌اند در گفتگو با وحید هاشمیان از سبک تمرینات او تعریف کرده و آن را به روز، علمی، منسجم و البته دارای نظم و انضباط کلی تیمی دانسته‌اند.

    عالیشاه و وحید امیری که نسبت به سایر بازیکنان حاضر در جمع پرسپولیسی‌ها از نظر سنی بزرگتر هستند با ابراز رضایت از وضعیت مطلوب بدنی‌شان شرایط کلی تیم پرسپولیس نسبت به فصول گذشته را به مراتب بهتر دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که با این سطح از آمادگی بدنی در طول رقابت‌های پیش رو به ویژه از شروع مسابقات و دیدار با فجر سعید سپاسی شیراز با آمادگی خیلی خوبی گام به مسابقات لیگ برتر خواهند گذاشت.

    همچنین گفته می‌شود وحید هاشمیان نیز از هر دو کاپیتان تیم پرسپولیس بابت شرایط خوب تیم تشکر کرده و به آنها گفته امیدوار است تا بهترین اتفاقات در شروع مسابقات لیگ برای پرسپولیس رقم بخورد.

    یادآور می‌شود؛ پرسپولیس در هفته‌های اول و دوم رقابت‌های لیگ برتر باید به ترتیب مقابل فجر شهید سپاسی و سپاهان یکی از رقبای جدی خود برای کسب قهرمانی در فصل بیست و پنجم لیگ برتر مسابقه بدهد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما