پنجشنبه 02 مرداد 1404 - Thu 24 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • کاربست تجربه گران‌سنگ ۱۲ روز استقامت و هجوم ایران

  • مسلمانی پیشکش آدم هم نیستند!

  • آیا موج دوم جنگ جمهوری اسلامی و صهیونیست ها در راه است؟

  • از «وکالت تسخیری متجاوز» تا تسلیح حقیقی دشمن

  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405712
    تاریخ انتشار: 01/مرداد/1404 - 12:49

    بیانیه رهبر ایران درباره آموزش اتباع اقدامی تاریخی

    کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد در دیدار با وزیر آموزش‌وپرورش ایران با اشاره به خدمات آموزشی ایران به پناهندگان گفت: اقدام رهبر ایران در سال ۲۰۱۵ برای ثبت‌نام دانش‌آموزان مهاجر بدون مدرک، تصمیمی تاریخی و بی‌نظیر بود.

    بیانیه رهبر ایران درباره آموزش اتباع اقدامی تاریخی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    فیلیپو گرندی؛ کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش دیدار و درباره مسائل آموزشی دانش‌آموزان اتباع خارجی، گفت و گو کرد.

     

    فیلیپو گرندی که  به همراه خانم یوجی هان سو، رئیس دفتر منطقه‌ای کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و خانم یومیکو تاکاشیما ایشیکاوا نماینده این کمیساریا در ایران به منظور بررسی آخرین وضعیت پناهندگان افغانستانی به وزارت آموزش و پرورش آمده بود، ضمن تشکر از میزبانی بسیار خوب کشور ایران و اعلام اهداف سفر خود به ایران، گفت: از چندی پیش قصد سفر به ایران را داشتم که به دلیل مشکلات اخیر، امکان آن برایم فراهم نشده بود و دوست داشتم پیش از اتمام مأموریت خود در این حوزه و پیش از پایان سال میلادی، به ایران سفر کنم چرا که  ایران هم از ابعاد کاری و هم از بعد شخصی برای من اهمیت بسیاری دارد.

     

    فیلیپو گرندی، دلیل اصلی سفر خود را  تشکر از ارایه خدمات آموزشی به پناهندگان از سوی ایران اعلام کرد و گفت: ایران خدمات ارزنده ای به پناهندگان ارایه می‌دهد و بارها این موضوع را در مجامع مختلف جهانی بیان کرده‌ام و بسیار تأکید داشتم که دراین زمینه از کشور شما الگو بگیرند.

     

     

    گرندی افزود: بیانیه رهبر انقلاب درباره ثبت نام دانش آموزان افغانستانی بدون مدرک هویتی در سال 2015، اقدام تاریخی و ارزنده ای بود که همه را شگفت‌زده کرد چرا که حتی بسیاری از کشورهای مرفه نیز چنین اقدامی را انجام نمی‌دادند.

     

    کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، به آثارسوء ناشی از جنگ اخیر ایران اشاره کرد و ضمن عرض تسلیت درگذشت برادر وزیر آموزش و پرورش گفت: مطلع شدم جنابعالی شخصاً دچار آثار سوء این جنگ شده و برادر تان را از دست داده‌اید؛ از شنیدن خبر درگذشت برادر شما متأثر شدم و به شما بابت این اتفاق تسلیت می‌گویم.

     

    گرندی ادامه داد: به شرایط سخت ناشی از تحریم‌ها در ایران، آگاهیم و می‌دانیم که سبب چالش‌های بسیاری سبب شده است.

     

    وی ضمن ابراز تأسف بابت تخصیص بودجه اندک کمیساریا  به ایران برای کمک و ارایه خدمات به پناهندگان، گفت: نسبت به این بی‌عدالتی و بودجه اندک بسیار متأسفم؛ زیرا بابت خدماتی که شما ارایه می‌دهید باید بودجه بیشتری ارائه شود ولی به دلیل وجود مشکلاتی که از آن آگاه هستید این امکان فراهم نیست.

     

     وی ضمن قدردانی از خدمات ایران به پناهندگان افغانستانی گفت: پیش از سفر به ایران در افغانستان بودم. این کشور همچنان نیاز به کمک هست. زیرا آموزش دختران بعد دوره ابتدایی در این کشور امکان‌پذیر نیست و این امر برای ما دغدغه بزرگی ایجاد کرده است.

     

     کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، گفت از وزیر امور خارجه درخواست کردیم تا موضوع طرح بازگشت پناهندگان بصورت تدریجی اتفاق بیفتد و از شما بابت معافیت برخی از این پناهندگان از بازگشت به کشورشان تشکر و قدردانی می‌کنم. زیرا بازگشت تدریجی این افراد فرصت مناسبی برای حل مشکلات آنان فراهم می‌کند.

     

    فیلیپو گرندی با اشاره به خبر امکان آموزش مجازی به دانش‌آموزان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: مطلع شدم ایران پیشنهادی برای آموزش‌های مجازی به دانش آموزان خارج از کشور ارائه داده است ما از این تصمیم حمایت می‌کنیم و می‌دانیم این اقدام شما برای نسل جوان بسیار ارزشمند است.

     

    وی در پایان ضمن اشاره به کاهش 30 درصدی اعتبارات سازمان ملل متحد گفت: می‌د‌انم که یک شریک کاری متمولی نیستم ولی اگر اجازه دهید یک شریک کاری باقی بمانیم.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما