سه شنبه 31 تير 1404 - Tue 22 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • کاربست تجربه گران‌سنگ ۱۲ روز استقامت و هجوم ایران

  • مسلمانی پیشکش آدم هم نیستند!

  • آیا موج دوم جنگ جمهوری اسلامی و صهیونیست ها در راه است؟

  • از «وکالت تسخیری متجاوز» تا تسلیح حقیقی دشمن

  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 405615
    تاریخ انتشار: 30/تير/1404 - 20:27
    رسانه‌های صهیونیستی:

    فرمانده عملیات اسرائیل در رفح کشته شد

    منابع رسانه‌ای صهیونیستی اعلام کردند «شینکال گیوا» فرمانده عملیات ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در رفح به همراه شماری از نیروهایش در کمین مقاومت فلسطین کشته شد.

     فرمانده عملیات اسرائیل در رفح کشته شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    به نقل از «اخبار جنین»، منابع رسانه‌ای صهیونیستی در این باره اذعان کردند، گیوا به همراه پنج تن از نیروهایش به کمین مقاومت فلسطین در یک ساختمان بمب‌گذاری‌شده در رفح افتادند که منجر به کشته‌شدن او و تعدادی دیگر شد.

     
    پایگاه عبری «حدشوت بزمان» نیز در این باره گزارش داد که در یک «حادثه امنیتی» در غزه، دست‌کم یک نفر کشته و دو نفر دیگر به شدت مجروح شده‌اند و وضعیت زخمی‌ها «بسیار وخیم» گزارش شده است.
     
    منابع صهیونیستی تاکید کردند که یک بالگرد نظامی حامل نظامیان آسیب دیده این رژیم در بیمارستان سوروکا در سرزمین‌های اشغالی فرود آمد.
     
     
    روز شنبه منابع صهیونیستی گزارش دادند که یک حادثه امنیتی برای نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه خان یونس رخ داده است و بالگرد های این رژیم تحت تدابیر شدید امنیتی به محل حادثه رفتند و زخمی ها را به بیمارستان سوروکا انتقال دادند.
     
    ارتش رژیم صهیونیستی بویژه در هفته های اخیر تلفات بیشتری نسبت به گذشته در نوار غزه داده است.
     
    سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه اعلام کرد که پنج نظامی این رژیم در جریان درگیری‌ها در منطقه الشجاعیه در شرق شهر غزه زخمی شدند و حال ۲ نفر از آن‌ها وخیم است.
     
    در همین پیوند، یک عضو فراکسیون لیکود وابسته به نخست وزیر اسرائیل در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) اذعان کرد حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد، بخش اعظم تونل های آن هنوز فعال است و این گروه، توانسته است ساختار خود را بازسازی کند.
     
    به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از الخلیج آنلاین، «حانوخ مالیونسکی» در این باره گفت: نمی‌دانم چه کسی این فرضیه را مطرح کرده است. اما، حماس با شکست، فاصله بسیار زیادی دارد.
     
    این نماینده کنست رژیم صهیونیستی افزود: ۷۵ درصد از تونل‌های حماس همچنان فعال است و این گروه، توانسته است ساختار خود را بازسازی کند.
     
    «ابو عبیده» سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، جمعه شب در نخستین پیام تصویری خود از ماه مارس تاکنون به تل‌آویو هشدار داد و تأکید کرد: مقاومت فلسطین آماده است نبرد فرسایشی را با عملیات‌های منحصر بفرد و تلاش برای اسارت نظامیان صهیونیست ادامه دهد و تل آویو با ادامه جنگ باید منتظر بازگشت نظامیان بیشتر خود در تابوت ها باشد.
     
     
    از آغاز جنگ نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و عملیات بی‌سابقه «طوفان الأقصی» که به شکلی غافلگیرکننده از سوی نیروهای مقاومت فلسطین انجام شد، ارتش رژیم صهیونیستی با مجموعه‌ای از ضربات سنگین و پرهزینه مواجه بوده است؛ ضرباتی که هم در سطح میدانی و هم در سطح روانی و راهبردی، اثرات عمیقی بر پیکره ارتش رژیم اسرائیل بر جای گذاشته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما