سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 402908
    تاریخ انتشار: 18/خرداد/1404 - 13:36

    شریف: مهم‌ترین پشتوانه کشور اتحاد مردم است

    عضو جبهه اصلاحات گفت: هر نوع سیاست یا رفتاری که موجب تضعیف انسجام اجتماعی و کاهش سرمایه ملی شود، باید کنار گذاشته شود، چرا که مهم‌ترین پشتوانه یک کشور در برابر دشمنان، اتحاد مردم آن کشور است.

    شریف: مهم‌ترین پشتوانه کشور اتحاد مردم است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سراج 24 ،

    احمد شریف، عضو جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به رفتارهای زیاده‌خواهانه آمریکا در چهار دهه گذشته، تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا، به‌عنوان کشوری که خود را ابرقدرت اقتصادی و نظامی می‌داند، همواره در پی سلطه بر کشورهایی بوده که دارای منابع طبیعی و موقعیت ژئوپلیتیکی ویژه هستند.
    وی افزود: ایران به دلیل موقعیت راهبردی و منابع سرشار طبیعی، همواره در معرض طمع قدرت‌های بزرگ، به‌ویژه آمریکا، قرار داشته است. حدود ۱۰ درصد منابع طبیعی دنیا در ایران واقع شده و همین موضوع کشور ما را به هدف اصلی نگاه‌های سلطه‌طلبانه تبدیل کرده است؛ نگاهی که نه‌تنها از جانب غرب، بلکه در طول تاریخ از سوی برخی همسایگان شمالی نیز تجربه شده است.
    شریف با اشاره به لزوم تقویت مؤلفه‌های قدرت ملی برای مقابله با این زیاده‌خواهی‌ها، اظهار داشت: در شرایط کنونی جهان، قدرت نرم نقش محوری دارد و قدرت نرم نیز وابسته به میزان همبستگی و وحدت ملی است. هر اندازه ملت پشت سر حاکمیت خود بایستد، آن کشور در برابر تهدیدات خارجی مقاوم‌تر خواهد بود.
    وی ادامه داد: هر نوع سیاست یا رفتاری که موجب تضعیف انسجام اجتماعی و کاهش سرمایه ملی شود، باید کنار گذاشته شود، چرا که مهم‌ترین پشتوانه یک کشور در برابر دشمنان، اتحاد مردم آن کشور است.
    این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اهمیت قدرت دفاعی، تأکید کرد: کشوری که از توان بالای دفاعی برخوردار باشد، دشمنان را وادار به محاسبه دقیق هزینه‌ها می‌کند. قدرت دفاعی، یک بازدارنده مهم در برابر هرگونه تجاوز یا تحمیل است.
    شریف با تأکید بر اهمیت ویژه قدرت اقتصادی در معادلات امنیتی، گفت: قدرت دفاعی بدون پشتوانه اقتصادی پایدار نمی‌ماند. امروز فناوری‌های نوین و تجهیزات دفاعی پیشرفته نیازمند منابع مالی قابل‌توجه هستند. بنابراین اگر اقتصاد ملی تقویت نشود، حتی در حوزه دفاعی نیز دچار آسیب خواهیم شد.
    وی در پایان خاطرنشان کرد: اقتدار ملی در گروی تعامل هماهنگ میان قدرت نرم، قدرت دفاعی و قدرت اقتصادی است. جمهوری اسلامی ایران در مسیر استقلال و عزت، باید بیش از پیش به ظرفیت‌های داخلی تکیه کند و با هوشیاری در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان، مسیر پیشرفت خود را ادامه دهد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما