به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،
در چند دهه گذشته آمریکاییها سعی کردند خود را مدافع آزادی و دموکراسی در جهان نشان دهند و با همین پوشش انواع و اقسام دستکاریهای سیاسی اعم از انقلابهای رنگی و مخملی، اجرای کودتا و حمایت از مخالین حکومتهایی که در برابر امپریالیسم غریب ایستادند را انجام دادند. دستکم در تاریخ ایران همه این شیوههای دستکاری سیاسی آمریکا به خوبی دیده میشود.
از کودتای 28 مرداد تا حمایت از ضدانقلاب و هدایت اغتشاشات مختلف به نام دموکراسی، آمریکاییها به هر نحوی سعی کردند سیاست خود را علیه کشورمان اعمال کنند.
ادعایی که همیشه از سوی محققان سیاسی و تاریخی رد میشد. تاریخ نیز نشان داده که دموکراسی پوششی برای نفوذ آمریکایی بوده است؛ وگرنه نه ایالات متحده دلش برای مردم سوخته و نه دموکراسی خالی برای این کشور سود و فایدهای دارد.
.png)
حتی جمله معروفی در این خصوص مطرح شده است که « در کولهبار مهمات سربازان خارجی آزادی یافت نمیشود.» اما این موضوع حالا یک مصداق بسیار کامل از سیاست تزویر آمریکایی را به نمایش کشیده است. البته موارد تابلوداری در عرصه سیاسی امروز اتفاق افتاده که برند اشاعه دموکراسی آمریکایی را خدشهدار کرده است.
رژیم جولانی در سوریه مصداق بارز همین منفعتطلبی آمریکایی است که نشان میدهد که دغدغه ایالات متحده و کاخ سفید هیچگاه دموکراسی نبوده است و تنها به منافع این کشور فکر میکنند.
«محمد الجولانی» که حالا وی را «احمد الشرع» میخوانند روزگاری از جمله نیروهای تابلودار و اصلی القاعده به شمار میرفته است. در کارنامه جولانی حضور در سه سازمان تروریستی القاعده، داعش و جبهه النصره آن هم در ردههای بالایی آنها دیده میشود.
اما جولانی کلید تغییر ماهیت خود را عدم مقابله با غرب و کرنش در برابر سیاستهای آمریکا و همچنین رژیم صهیونیستی یافته است.رئیس دولت شورشیان شام به سرعت مدارج مختلف تغییر از یک تروریست به عنوان یک دولتمرد را گذراند. بعد از مدتی توانست از لیست تروریستی آمریکایی ها به همراه جایزهای که برای وی تعیین شده بود، خارج شود.
در حالی که هنوز گروه تحریر الشام در لیست گروههای تروریستی آمریکا قرار دارد؛ ایالات متحده با لغو جایزه 10 میلیون دلاری دستگیری الجولانی، سطح جدیدی از معادلات را رقم میزند.

این یک استارت جالب و البته سریع برای وی بود. البته به نظر میرسید که این شروع پشت پردههای عمیقی داشته است و برخی از کشورها از جمله عربستان و ترکیه در این خصوص دست داشتهاند. کشورهای عربی اقدام به پرداخت بدهیهای سوریه برای انجام مراودات مالی و وصل شدن سیستم بانکی این کشور به حوزههای بین المللی کردند.
بعد از مدتی در سفر خاورمیانهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا محمد الجولانی به همراه «محمد بن سلمان» ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی با رئیس کاخ سفید دیدار کردند. این دیدار و عکسهای یادگاری آنان برای بسیاری تعجب برانگیز و باورنکردنی بود.
.png)
در همین راستا «توماس جونو» استاد دانشگاه اوتاوا کانادا در اکس(توئیتر سابق) نوشت: «اگر کسی این عکس را سال ۲۰۱۴ نشان میداد شوکه کننده بود، در آن زمان، محمد بن سلمان یک چهره سلطنتی بی نام و نشان بود، ترامپ هم فقط ستاره برنامه «کارآموز» و بدون نفوذ سیاسی بود و الشرع (ابومحمد الجولانی) هم یک چهره مخفی القاعده در سوریه محسوب می شد...»

ترامپ درحالی با وساطت کشورهای عربی به جولانی مشروعیت داد و یک چهره تروریستی بینالمللی را به عنوان رئیس دولت سوریه پذیرفت که اغلب از این کشور اخبار نگران کننده درباره کشتار علویها، دروزیها و اقلیتهای دیگر به گوش میرسد. حتی این اخبار تا گم شدن و کشته شدن برخی از دانشمندان سوری نیز امتداد یافته است.

اما در این خصوص آمریکا با توجه به دلارهای کشورهای عربی و همچنین تبعیت محض جولانی چشم خود را به این جنایات بسته است. سوریه در این راستا تاوان بسیار زیادی پرداخت کرده و رژیم صهیونیستی بعد از سقوط حکومت بشار اسد دست به نابود کردن زیرساختهای نظامی این کشور زد. جولانی اگر چه دست به یک ریبرندینگ بزرگ زد اما برند کهنه البته فرسوده و پوششی آمریکا در اعطای دموکراسی و آزادی و حمایت از حقوق بشر را به کلی خراب کرد.